Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi…

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Edremit Enginsu İlkokulu öğrencilerine Güvenli Okul Yolu Projesi kapsamında trafik eğitimi verdi.

Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi…

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çocuk eğitim süreçlerinin güvenliğine ilişkin koruyucu ve önleyici tedbirlerin artırılması, çocuk ve gençlerin korumasına yönelik olarak icra edilen faaliyetlerini sürdürüyor.

Van İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, toplumsal duyarlılığın arttırılmasına yönelik, "Güvenli okul yolu projesi" çerçevesinde Jandarma sorumluluk alanında bulunan "okul ve yaya geçitlerindeki yatay ve dikey işaretlemelerin kontrol edilmesi, eksik olanların tamamlanması, geçitlerin tüm sürücüler tarafından fark edilmesi, geçitlerde yayaların geçiş üstünlüğünün vurgulanması, geçitleri kullanmaya teşvik edilmesi ve Yayaların da Trafiğin bir parçası olarak görülmesinin gerekliliği hassasiyeti" vurgulanarak farkındalık oluşturmak için, eğitici faaliyetlere devam ediyor.

Trafik Jandarma ekipleri tarafından Edremit Enginsu İlkokulu öğrencilerine Güvenli Okul Yolu Projesi kapsamında trafik eğitimi verildi. Trafik Jandarma ekipleri okulun 7-11 yaş grubunda olan (29), 3-6 yaş grubunda olan (8), toplam 37 öğrenciye trafik güvenliği hakkında detaylı bilgi verdi.

Van Bölge Gazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mutlu
Mutlu - 1 yıl Önce

Çok Güzel Faaliyet Bu Tür Etkinliklerin Devamını Tüm Okullarda Görmek İsteriz Başarılarınız Daim Olsun İnşAllah

SIRADAKİ HABER