İzsiz: Vanspor her geçen gün iyiye doğru gidiyor

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Seyithan İzsiz, kırmızı-siyahlı ekibin 3-1 kazandığı Diyarbekirspor maçını değerlendirerek, önümüzdeki süreçte takımın daha iyi olacağını vurguladı. Futbolcuların heyecana gelerek, lüzumsuz kart görmemeleri gerektiğini söyleyen İzsiz, takımda duran topları kullanacak isimlerin de belirlenmesi gerektiğini vurguladı.

İzsiz: Vanspor her geçen gün iyiye doğru gidiyor

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta 7 puanla beşinci sırada yer alan Vanspor’da, hafta sonu oynanan ve 3-1 kazanılan Diyarbekirspor maçının galibiyet sevinci yaşanırken, Vanspor Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz, galibiyetin kendilerini sevindirdiğini, ancak önümüzdeki süreçte takımın daha fazla toparlanması gerektiğini ifade etti.

“KONDİSYON AÇISINDAN HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYORUZ”

İzsiz, alınan galibiyetten dolayı Vanspor’lu futbolculara ve teknik ekibe teşekkür ederek, “Statta coşkulu kalabalık bir kalabalık vardı. Vanlı dostlarımıza, hemşehrilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Tabi pandemi koşullarını da hesaba katarak, hala arzu ettiğimiz seyirci kapasitesini yakalamış değiliz. Bu itibarla Sakarya maçında tribünlerin dolmasını bekliyoruz. Kondisyon açısından her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Malumunuz daha önce söylemiştim. Kamp dönemine çok geç başladık. Dolayısıyla da kondisyon olarak geriden geliyorduk, hala tamamlamış değiliz. Birkaç maça daha ihtiyacımız var. Ben öyle umut ediyorum. Birkaç maç sonra, arzu ettiğimiz nitelikte, bir performans sergileyebilir duruma geleceğiz. Fakat hocalarımla paylaştım. Takımımızın elbette alternatif hususunda kısmi sorunları olduğundan, gereksiz kart görmelerinin önüne geçmemiz lazım. Dolayısıyla belki kardeşlerimiz biraz heyecana geliyorlar ama bizim gereksiz kart görmememiz lazım. Öte tarafta takımın çok daha kendi içerisinde organize olması gerekiyor. Kaldı ki bizim penaltıcımızın da belli olması lazım ve duran toplarımızı da ekseriyetle kullanacak arkadaşlarımızın daha da belirginleşme haline gelmesi lazım. Dolayısıyla ilk penaltıyı malumunuz son derece güzel neticelendirdik. Ama ikinci penaltıda arzu ettiğimiz neticeyi alamadık. Bu da bizim daha takım olmaya yönelik zamana ihtiyacımızın olduğunu gösteriyor. Çok daha iyi koordineli olmalı ve birbirimizle iletişimimizi çok daha ileri boyuta taşımalıyız. Bu itibarla takım olma yolunda ilerliyoruz. Birkaç haftaya daha ihtiyacımız var. İnşallah o arzu ettiğimiz niteliği yakalayacağız” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARLARIMIZI DEPLASMAN MAÇINA BEKLİYORUZ”

Deplasman takımın taraftarlarının stada alınmayacağı kuralını unutan Başkan İzsiz, Tekirdağ çevresi ve İstanbul’da bulunan Vanlı taraftarları Pazar günü oynanacak olan Ergene Velimeşe maçına davet etti.

Başkan İzsiz, “Önümüzdeki bir Ergene Velimeşe maçımız var. Tabi gerek Çorlu'da, gerek çevresinde ve gerekse İstanbul'da çok yoğun bir Vanlı nüfusu var. Bu yörelerde yaşayan hemşerilerimi inşallah Ergene Velimeşe maçına özellikle davet ediyorum. Tabii İstanbul, Ankara ve Van üçgeninde, diğer şehirlerimizi de işin merkezine katarak iyi bir organizasyon yapıp, heyecanı memleketin tabanına bizim indirmemiz lazım. Yediden yetmişe her bir hemşerimizin inşallah buna dâhil olmasını arzuluyorum. Bu itibarla da bu heyecanı biz deplasman maçlarına da taşımak istiyoruz. Bu ölçekte tabii taraftarımızı çok önemsiyoruz. Muhatap kardeşlerimizi çok önemsiyoruz, çok değerli buluyoruz. Bana göre takımın vitrine çıkacağı maç Sakarya maçıdır. Dolayısıyla biz Sakarya maçıyla ligdeki fotoğrafımızı çok daha net görmüş olacağız. Ben taraftarımızdan bugünden Sakarya maçına iyi bir hazırlık yapmalarını ve stadı doldurmalarını rica ediyorum” diye konuştu.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2021, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER