İyi Parti Teşkilatı’ndan Gürpınar'a ziyaret…

İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe ve teşkilatı, Gürpınar ilçesini ziyaret etti. Parti teşkilatı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini, isteklerini dinledi.

İyi Parti Teşkilatı’ndan Gürpınar'a ziyaret…

İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnaf gezilerine devam ediyor. Bu kez Başkan Özgökçe ve ekibinin durağı Gürpınar ilçesi oldu. Özgökçe, ilçede bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek şikâyetlerini ve isteklerini dinledi.

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Başkan Özgökçe, “Esnafımız oldukça sıkıntılı. Artan maliyetler karşısında zor günler geçiriyorlar. Van'ın hayvancılık alanında önemli bir ilçesi olan Gürpınar’da maalesef hayvancılık artan maliyetler sebebiyle artık durma noktasına geldi.  Mevcut iktidarın ekonomi politikası vatandaşları çok mağdur etmiş durumda. İyi Parti iktidarında inşallah bu sorunların üstesinden geleceğiz. Van ve ilçelerimizi tarım ve hayvancılıkta tekrar eski günlerine döndüreceğiz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız artık İYİ Parti iktidarını bekliyor. Onların beklentilerini karşılıksız bırakmayacağız ve elimizden geleni yapacağız” dedi.

Zamlardan sonra insanların alım gücünün olmadığını belirten Gürpınar esnafı ise ekonomik krizden dert yandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2022, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER