İstikrarlı gidişat…

Vanspor önceki gün Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşespor’u Kubilay Akyüz, Hamza Küçükköylü’nün golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

İstikrarlı gidişat…

Vanspor alınan bu galibiyetle puanını 10’a yükseltti ve grupta üçüncü sırada yer alıyor. Grubumuzda lider Hekimoğlu Trabzon ve Sivas Belediyespor’un da 10’ar puanı var. Yani Vanspor şuan liderle aynı puanda, ama averajla üçüncü sırada yer alıyor.

Bu güzel galibiyetten dolayı yönetim teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Söz konusu galibiyet istikrarlı çıkışın devam edeceğini gösterdi. Rehavete kapılmadan aynı hırs mücadele ve disiplinle yola devam etmeliyiz.

Bu galibiyet küçümsenecek bir galibiyet değil, alkışlanacak bir galibiyettir.

Ligin ilk 4 haftasında başarılı bir grafik çizen temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor 3 galibiyet ve 1 beraberlikle hanesine 10 puan yazdırmayı başardı. Takımımız, zirveyi 10 puanla paylaşan 4 takımdan biri oldu.

İlk 4 haftada oynanan maçlara, verilen mücadeleye baktığımızda, alınan puanlar hakkıyla alınan ve hak edilen puanlardır. Ortada istikrarlı bir çıkış ve büyük bir başarı vardır. Bu başarı alkışı hak eden bir başarıdır.

Peki, bu başarı, bu istikrar devam eder mi?

Bence devam edecektir.

Çünkü takımda bir kolej havası var. Takımda Birlik beraberlik, hırs azim kazanma ve inanmışlık duygusu var.

Takımda yönetim, teknik kadro ve futbolcu kadrosunda büyük bir kenetlenme sahiplenme var. Bunun yanında, basınıyla, taraftarıyla takımına inanan güvenen bir kent var. Bunlar kaybolmadığı sürece elbette bu başarıda istikrarda hep devam edecektir.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2021, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER