İş dünyası ‘Mavi’de buluştu

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimlerine aday olan Mavi Liste, istişare toplantısı düzenledi.

İş dünyası ‘Mavi’de buluştu

22 Ekim’de yapılacak Van TSO seçimlerine Mavi Liste’den girecek Necdet Takva ve iş dünyasından oluşan ekibi Doubletree By Hilton Otelde bir araya geldi. 19 Meslek Grubu’nda yer alan adayların katılım sağladığı istişare toplantısında yapılan çalışmalar görüşüldü.

Toplantıda konuşan Mavi Liste Başkan Adayı Necdet Takva, 19 grubu kazanmak için çalıştıklarını söyledi.

Takva şunları söyledi: “Hayata geçirdiğimiz projeler ve yaptığımız çalışmalar ile mevcut yönetim olarak başarılı olduğumuza inanıyoruz. Bu başarıyı çok daha üst düzeye taşıyabileceğimize, yarım kalan ve yeni projelerimizi hayata geçirebileceğimize, aynı zamanda odanın hem ulusal hem de uluslararası düzeyde temsiliyetini gelecek dönemde daha üst seviyeye taşıyabileceğimiz inancıyla bir kez daha adayız.”

“19 GURUPTAN BAŞARIYLA ÇIKACAĞIZ”

Takva konuşmasının devamında, “Bugün, 19 meslek grubunda yarışacak arkadaşlarımız ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. 5 Listenin yarıştığı seçimde üyelerimizi ziyaret ediyor ve bir araya geliyoruz. Aldığımız tepkiler oldukça olumlu ve bize karşı bir teveccüh var. İnşallah bu seçimi de kazanacak ve 19 guruptan başarıyla çıkacağız. Bu yolda bizimle yürüyen, bizleri destekleyen ve bu akşam burada bulunan sizlere teşekkür ediyorum. Birlikte başardık, yeni başarılara da birlikte imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Meslek gurupları adaylarının da söz aldığı toplantı hatıra fotoğrafını çekilmesiyle sona erdi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022, 16:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Suphi şerif
Suphi şerif - 1 yıl Önce

Vanlı işadamları temsiliyet alanında sayın takva ve ekibinden oldukça memnundur. Bizler konuşma kabiliyetininde temsiliyet kadar önemli ve etkili olduğuna inanıyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner29