İpekyolu’ndaki kadınlar için spor merkezi…

Eğitimden, turizme, kentleşme ve spordan, kültür-sanata toplumun ihtiyaç duyduğu her alanda, ‘Marka bir İpekyolu’ inşa etmek vizyonuyla hareket eden İpekyolu Belediyesi, kentte ikinci Kadın Spor Merkezi’ni açıyor.

İpekyolu’ndaki kadınlar için spor merkezi…

İpekyolu Belediyesi, kadınlara yönelik çalışmalarını ikinci Kadın Spor Merkezi’ni açmaya hazırlanarak sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Bahçıvan Mahallesinde açtığı Kadın Spor Merkezi’nden sonra, İpekyolu’nda ikinci spor merkezini açmak için hummalı hazırlıklara başladı.

Alipaşa Mahallesi İller Bankası 2. Sokakta açılacak olan ‘Kadın Spor Merkezi’nin, kısa süre içerisinde tamamlanarak, kadınların hizmetine sunulması hedefleniyor.

ASLAN: KADINLARIMIZA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

İpekyolu Belediyesi olarak kadınların spor yapabilecekleri mekânları çoğaltacaklarını ifade eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, “Eğitimden, turizme, kentleşme ve spordan, kültür-sanata toplumun ihtiyaç duyduğu her alanda, kentimizin geleceğini ilgilendiren prestij projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Projelerimizi yaparken, toplumun ihtiyaç ve beklentilerini değerlendirerek hazırlıklara başlıyoruz. Spor, sadece sağlıklı yaşam için gerekli olmadığı gibi, sağlıklı düşünmek ve sosyalleşmek için vazgeçilmez bir aktivitedir. Çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde yetiştirecek olan kadınlarımız için, ikinci ‘Kadın Spor Merkezi’mizin çalışmalarını başlattık. Bahçıvan Mahallemizde açtığımız Kadın Spor Merkezi, Vanlı kadınlarımızdan yoğun ilgi gördü, orada kadınlarımıza, kentimizde spor merkezlerimizi çoğaltma sözü verdik ve şimdi sözümüzün gereklerini yerine getiriyoruz.” dedi.

ÇOK YÖNLÜ BİR SPOR MERKEZİ OLACAK

Modern teknik alt yapısı ve deneyimli eğitmen kadrosuyla, hizmet vermesi için yapım çalışmalarına başlanan ‘Alipaşa Kadın Spor Merkezi’ Vanlı kadınlara ücretsiz hizmet verecek. Zumba, pilates, kardiyo, aerobik steps, boks, kick boks, yetişkin jimnastik, latin dansları gibi pek çok sportif alanda hizmet verecek olan merkezde; su, çay, kahve, her türlü bitki çayı ikramlarının yapılacağı ücretsiz kafeteryası ve çocuk oyun alanı bulunacak.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29