İpekyolu’nda parke kilit taşı çalışmaları başladı

İpekyolu Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılında Erçek Mahallesinde başlattığı 100 bin metrekare parke kilit taşı uygulama çalışmalarının startını verdi.

İpekyolu’nda parke kilit taşı çalışmaları başladı

Bu önemli çalışmaları yerinde inceleyen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, her mahalleye hizmet götürmek adına yoğun çaba sarf ediyoruz dedi.

İpekyolu ilçesi sınırlarındaki tüm mahallelerde bu tür uygulamaların gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Vekili Aydın, “İlçemizin yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarla birlikte, mahallelerimiz daha konforlu ve güzel bir görünüme kavuşacak. Hem bireysel hem de toplumsal olarak daha rahat ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Bu önemli girişimi başlatan belediyemiz, ilçemize katma değer sunmaya ve güzel bir gelecek inşa etmeye devam edecek” dedi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 14:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Başarılar
Başarılar - 12 ay Önce

İpekyolu Edremit ve Tuşba'da alternatif onlarca cadde ve sokağa ihtiyaç var. İpekyolu, Edremit ve Tuşba'da toprak halde olan, stabilize olan veya bozuk olan yüzlerce sokağın asfaltlanmasına ihtiyaç var. İpekyolu, Edremit ve Tuşba'da Hatuniye Caddesi benzer yeni geniş caddelere ihtiyaç var. İpekyolu, Edremit ve Tuşba'da parke taşlı yollara, kaldırımlara ihtiyaç var. İpekyolu, Edremit ve Tuşba'da modern, bakımlı, ferah cadde ve sokaklara ihtiyaç var. Çevre yolumuzda çalıdmalar hemen kalabalık ekipler ve araçlarla başlatılmasına ihtiyaç var. Eski Cezaevi Caddesi, Şabaniye Caddesi, Melen Caddesi, Suvaroğlu Caddesi, Terzioğlu Caddesi, Doğu Caddesi, İskele Caddesinin kalan kısmı ve Akköprü Caddesinin genişletme, alt yapı, üst yapı, asfalt, kaldırım, refüj, kavşak, yeşillendirme ve aydınlatmalarıyla yenilenip prestij cadde yapılmasına ihtiyaç var.

SIRADAKİ HABER