İpekyolu'nda Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal başkanlığında okul-kurum müdürleri ile Müdürler Kurulu toplantısı yapıldı.

İpekyolu'nda Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı, sene başı Müdürler Kurulu Toplantısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal başkanlığında, şube müdürleri Sadrettin Kelen, Şakir Sığınç, Aydın Acarsoy, Muhsin Demir, Yunus Durmuş ve Mehmet Nuri Candemir ve tüm okul kurum müdürlerinin katılımı ile Selahaddini Eyyubi İMKB Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapıldı.

Önceki eğitim-öğretim süreci, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle okullarda  uzaktan eğitim yöntemiyle yürütülmüştü. Yapılan uzaktan eğitimlerin etkililiğinin değerlendirilmesi ve yeni dönemde okullar açılmadan önce okullarda alınacak hijyen tedbirleri ve önemli hususlar toplantının gündem maddelerini oluşturdu.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsa Şipal, okulların güvenli bir şekilde açılmasıyla ilgili hazırlık çalışmalarının devam ettiğini, uzaktan eğitim kapsamında yapılan çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yapıp tespit edilen hususlar hakkında okul yöneticilerini bilgilendirdi.

Daha sonra, şube müdürleri Sadrettin Kelen, Şakir Sığınç, Aydın Acarsoy, Muhsin Demir, Yunus Durmuş ve Mehmet Nuri Candemir söz alarak sorumlu oldukları bölümlerle ilgili yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi verdiler.

Okul müdürleri ile gündem maddeleri üzerinde fikir alışverişi sonrası dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER