İpekyolu Belediyesi’nden kurum içi iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Van’ın İpekyolu Belediyesi Kurum içi ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ çalışmalarına ağırlık verdi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen eğitimlerde, iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile tekniklerinin uygulanması yöntemleri işleniyor.

İpekyolu Belediyesi’nden kurum içi iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

İpekyolu Belediyesi hizmet içi eğitim seminerleri çerçevesinde, ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ konularında personelini eğitimden geçiriyor. Berivan Kültür Merkezi Toplantı ve Konferans Salonu’nda verilen eğitimler, iş akışını engellemeyecek şekilde kademeli olarak veriliyor.

Bu tarz eğitimlerin personelin sağlığı ve iş güvenliği bakımından önem arz ettiğini ifade eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Vatandaşlarımıza hizmet eden personelimizin, sağlığını ve güvenliğini düşünmek en büyük sorumluluğumuzdur. Bu bilinçten hareketle personelimize yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerine devam edeceğiz” dedi.

KAZALAR ALINACAK TEDBİRLERLE ENGELLENİR

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlarınca kademeli olarak gerçekleştirilen Eğitimler, Belediye’de risk grubu oluşturan tüm birimlere verilecek. Eğitimlerde; mevzuatlar, kanun, tüzük, yönetmelikler ve uygulamaları, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ile güvenli bir iş ortamının oluşturulmasına yönelik sunumlar gerçekleştiriliyor. Kazaların alınacak önlemlerle engellenebileceğinin vurgulandığı eğitimler soru cevap şeklinde sürdü.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2021, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER