İpekyolu Belediyesi, karayolu işleri yaptıracak

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,  muhtelif cadde ve sokaklarda BSK asfalt kaldırım ve drenaj yapımı için ihaleye çıktı.

İpekyolu Belediyesi, karayolu işleri yaptıracak

Basın İlan Kurumu İlan Portali ilan.gov.tr’de yer alan ilanda 24 kalem BSK asfalt kaldırım ve deranaj yapılacağı duyuruldu. İhalenin 11.03.2022 tarihinde saat 14.00’da İpekyolu Belediye Hizmet Binası 7. Kat Toplantı Salonu’nda yapılacağı belirtildi.Van Bölge Gazetesi

Detaylı bilgi için tıklayınız

YORUM EKLE
YORUMLAR
HEPİMİZE ÇOK ŞEY DÜŞÜYOR
HEPİMİZE ÇOK ŞEY DÜŞÜYOR - 2 yıl Önce

Van'ın çarşılarında da, ara sokaklarında da, üç merkez ilçenin bütün semt ve mahalle yollarında da, ara sokaklarında da yani kırsal hariç sadece merkezde bile yenilenmesi gereken ( yama değil) 200 km yol olduğunu söyleyebilirim. Van merkezdeki cadde ve sokaklarda, yakın ve uzak bütün ara sokaklarda en az 10 bin çukur, kazı, göçük sayabilirim. Bu şehrin en büyük üç sorunu nedir derseniz: 1) GICIR GICIR ASFALT YOLLAR, 2) ONLARCA BÜYÜK PARK VE YEŞİL ALAN. 3) ÇARŞI, SEMT, MAHALLE, CADDE, SOKAK, PARK, KIYI, SAHİL, DERE VE KANALLARIYLA ŞEHİR TEMİZLİĞİ sayılabilir. Ne olur 2022 Mart ayından 2022 Kasım ayı sonuna kadar dokuz ay boyunca 270 günün tamamı dolu dolu, dopdolu geçirilsin. Her kurum, her belediye, her birim, her amir, her çalışan bütün imkânlarıyla, varıyla yoğuyla sahada olsun. Beş yılda yapılamayanlar 2022'de yapılsın.

SIRADAKİ HABER