İpekyolu Belediyesi, fuardaki yerini aldı

11. Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı törenle açıldı. Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda katılımcının olduğu fuarda Van’ın İpekyolu Belediyesi de stant açtı.

İpekyolu Belediyesi, fuardaki yerini aldı

Fuara katılım gösteren İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın,  fuarın Van’ın tanıtımı açısından çok önemli olduğunu kaydetti.

DÜNYA VE TÜRKİYE TURİZMİNİN VAN’DAKİ BULUŞMASI

Dünya ve Türkiye turizminin Van’daki buluşması olarak nitelendirilen 11. Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Van’da başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda TÜRSAB, TOBB, KOSGEB, TUROB,  Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı desteği ile Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, yurt içi ve yurt dışındaki turizm firmaları ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

KAYMAKAM VE BAŞKAN VEKİLİ AYDIN, FUARI ZİYARET ETTİ

Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerindeki turizm zenginliklerinin tanıtımın yapıldığı fuara katılım gösteren İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, İpekyolu Belediyesinin standını da ziyaret etti.  Belediye Başkan Vekili Aydın,  İpekyolu Belediyesi’ne ait stantta sergilenen görsellerin, İpekyolu ilçesinin tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı için önemli olduğunu kaydetti.

İpekyolu’nun turizm zenginliklerinin tanıtımını hedefleyen İpekyolu Belediyesi’ne ait standı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Van AK Parti Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Van AK Parti Milletvekili İrfan Kartal, Van Valisi M. Emin Bilmez, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Kaymakamları ile protokol üyeleri ziyaret etti.

Ziyaretçilerinden büyük beğeni toplayan İpekyolu Belediyesine ait standın, fuarın son günü olan 3 Ekim 2021 tarihine kadar fuar merkezindeki yerini alarak ziyaretçilerini ağırlayacağı öğrenildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2021, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER