İlahiyatçı Yazar İmamoğlu, Van'da panelde konuşacak

Köklü Değişim Van Temsilciliği heyeti, 26 Haziran Cumartesi günü İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu'nun Van'da 'Kürt Meselesi ve Çözüm Arayışları' konulu panelinin olduğunu açıklayarak, gazetemiz yetkililerini söz konusu panele davet etti.

İlahiyatçı Yazar İmamoğlu, Van'da panelde konuşacak

Köklü Değişim Van Temsilcisi Okan Öztürkçi başkanlığında gazetemizi ziyaret eden heyet, Köklü Değişim Dergisi'nin son sayısını da gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş'a takdim etti.

"İMAMOĞLU, 'KÜRT MESELESİ VE ÇÖZÜM ARAYIŞLARI' KONULU PANELDE KONUŞMACI OLARAK FİKİRLERİNİ AÇIKLAYACAK"

İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu'nun Van'da 'Kürt Meselesi ve Çözüm Arayışları' konulu panelinin olduğunu belirten Okan Öztürkçi, "26 Haziran Cumartesi günü sabah dernek binamızda kahvaltı programı var. Akşam saat 20.00'de ise İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu, 'Kürt Meselesi ve Çözüm Arayışları' konulu panelde konuşmacı olarak fikirlerini açıklayacak. Dergimizin bu ayki sayısını Kürt meselesi ve buna çözüm arayışları kapsamında İslamin pencereden özel sayı oyarak ayırdık. Bu anlamda birçok Sivil Toplum Örgütleri ve medyayı dolaşıyoruz. Panelimiz Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Özyörükler Apartmanı kat 5'te bulunan Köklü Değişim Van Temsilciliği'nde yapılacak. Pandemiden dolayı kısıtlı sayıda kişi katılım sağlayacak. 120-130 kişilik bir katılım bekliyoruz. Bu ayki sayımızda, Köklü Değişim Dergisi Genel Koordinatörü ve aynı zaman Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar, Araştırmacı Yazar Aydın Usalp, Sosyolog Yazar Süleyman Uğurlu gibi Köklü Değişim Dergimizin yazarlarının yazıları var. Yine bu ay dergimizde misafir ettiğimiz farklı araştırmacı yazarlar var. HÜDAPAR GİK Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, ÖZGÜRDER Genel Başkanı Rıdvan Kaya, 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Vahap Coşkun, Siyaset Bilimci Dr. Kürşad Atalar, MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Av. Nesip Yıldırım, Hak İnisiyatifi Kurucu Üyesi Reha Ruhavioğlu, Tarihçi Yazar Ahmet Ay, 23. Dönem Batman Milletvekili Av. Mehmet Emin Ekmen ise bu ayki sayımızda dergimizde yazı yazdılar. Bu ayki sayımızı özelde Köklü Değişim yazarlarından ziyade, dışarından bu meseleye gönül vermiş, bu mesele ile alakalı araştırmalar yapan akademisyenlere, yazarlara yer verdik. Köklü Değişim Van Temsilciliği olarak misafirperverliğinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyarette; Köklü Değişim Van Temsilciliği heyetinde; Zeynel Acar, Zekeriya Yıldızbaş ve Fatih Öztürk de yer aldı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29