İlahi Sanatçısı Belet’ten öğrencilere konser…

Ramazan ayı münasebetiyle Van YYÜ’de düzenlenen çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler çerçevesinde, Van halkı ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri ile buluşan Murat Belet hayranları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

İlahi Sanatçısı Belet’ten öğrencilere konser…

Kendine has yorumu ve etkileyici ses rengi ile tanınan ünlü ilahi sanatçısı Belet, Ramazan ayına özel hazırlanan Tasavvuf Musikisi programında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Spor Kompleksi’nde yaklaşık iki saat süren konserde ilahi sevenlerle bir araya geldi.

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, eşi Duygu Şevli ile katıldığı ve ilahi ezgilerin huşu içinde dinlenildiği konserde yapılan erbane şov ise dinleyiciler tarafından uzun süre alkış aldı.

Program sonrası Rektör Şevli, sponsor Vangölü Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kartal ve Van YYÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Candan ile birlikte Murat Belet’e bir teşekkür plaketi takdim ettiler. Konser, sanatçıya ve sponsorlara plaketlerin takdiminden sonra fotoğraf çekimiyle son buldu.

Konser programını Rektör Şevli ve eşi Duygu Şevli’nin yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Candan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebaheddin Şevgin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Vedat Atay, Vangölü Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kartal, Meşale Organizasyon Genel Koordinatörü Bülent Öner ile çok sayıda akademisyen, öğrenci ve vatandaş da izledi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER