Hüda-Par’dan pazar esnafına ziyaret

HÜDA PAR Edremit İlçe Başkanı Fetullah Botan ve beraberindeki parti heyeti, B Pazarı Esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

Hüda-Par’dan pazar esnafına ziyaret

Pazar yeri esnaflar ile bir araya gelen Başkan Botan, esnafların sorunlarını not alarak, sorunların giderilmesi yönünde çözüm önerilerini yetkili kurumlar ile paylaşacaklarını ifade etti.

Esnafların sorunlarının başında gelen günlük değişen fiyatlar olduklarını dile getiren Başkan Botan, “Esnaflarımız, değişen fiyatlar, artan masraf giderlerinden ve kurdan doğrudan etkilendiklerinden zor günler yaşamaktadır. Edremit İlçemizde bulunan esnaflarımız haklarını talep etmektedir, bugün İstanbul’da bulunan bir pazarcı ile aynı haklara sahip olmadıklarından ötürü yakınmaktadırlar. Pazarcı esnaflarımız, Pazar yeri olarak belirlenen yerin satış konusunda önceki yere göre düşük olduğunu belirtmektedir” dedi.

Esnafların sorunlarının iyileştirilmesi konusunda işin takipçisi olacaklarını ifade eden Başkan Botan, “Pazarcı esnafımız sorunlarını dile getirdi. Biz de HÜDA PAR olarak bu sorunların giderilmesi ve şartların iyileştirilmesi noktasında konunun takipçisi olacağız. Her zaman halkımızın dertleriyle dertlenip yanlarında olacağız. Pazarcı esnafımızın dile getirmiş olduğu bu sorunların bir an önce giderilmesi gerekmekte ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi, yeni bir düzenleme ile pazarcı esnafımıza hakların verilmesi ile esnafımızın yüzü gülecektir” ifadelerine yer verdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER