HÜDA PAR ziyaretlerini sürdürüyor

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Başkanlığı’na bağlı İpekyolu, Tuşba, Edremit, Muradiye ilçe teşkilatları bir dizi ziyarette bulundu.

HÜDA PAR ziyaretlerini sürdürüyor

HÜDA PAR Edremit ilçe teşkilatı, haftalık ziyaretleri kapsamında bu hafta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

HÜDA PAR teşkilatı, göreve gelmeleri halinde, siyasete yeni bir soluk getirmek için siyaset sahnesinde yer alacaklarını, mecliste yer almaları halinde bu ülkenin sorunlarını çözme noktasına irade göstereceklerini ifade etti.

HÜDA PAR ekipleri, olarak memleketin meselelerine sadece ekonomik olarak yaklaştıklarını, eğitim, kültür ve değerlere uygun olması, inancın önündeki engellerin kaldırılması, sivil bir anayaysa yapma iradesi gösterilmesi, Kürtleri bir sorun olarak görülmesinden vazgeçilmesi, Kürtçenin ikinci resmi dil ilan edilerek Kürtlere haklarının verilmesi gerektiğini vurguladılar,.

HÜDA PAR Tuşba ilçe teşkilatı ise, bu hafta Eski Sanayii sitesi esnafını ziyaret edip, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.  

HÜDA PAR Çaldıran teşkilatı ise, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari'yi ziyaret etti. Çaldıran’ın sorun ve sıkıntılarının görüşüldüğü ziyaret faydalı geçti. HÜDA PAR teşkilatı Çaldıran’ın mahallerinin yollarının bozuk olduğunu, çöplerin toplatılmadığını, kanalizasyon ve arıtma sistemi olmadığından derelerin kirletildiğini yine Çaldıran merkezindeki yolların bozuk olduğunu Başkan Ensari’ye aktardı.

Başkan Ensar ise, çöplerin her sene alındığını, kanalizasyon ihalesinin yapıldığını, köy yollarıyla ilgili çalışmanın da İlkbaharda yapılacağını ifade etti.

Başkan Ensar ziyaret sonrası HÜDA PAR heyetine bir tablo hediye etti.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2023, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER