Hoş geldin play-off…

Evet, kentimiz yeniden Play heyecanını yaşamaya hazırlanıyor.

Hoş geldin play-off…

  Evet, kentimiz yeniden Play heyecanını yaşamaya hazırlanıyor. 

  Bayraklar pankartlar  asılıyor ve şehir play-off heyecanıyla yeni bir ligle tanışmaya hazırlanıyor. Öncelikle bu güzel heyecanı kentimize yaşatan Temsilcimiz Vanspor'un yönetimini teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyoruz.

  İnanıyorum ki bu şehirde bugün esen play-off rüzgârı yarın TFF 1. Ligle daha da güzel esecektir. Uzun yıllardır kentimiz üst liglere çıkmanın hayalini kuruyordu.

  Şimdi bu hayali gerçekleştirme zamanıdır.

  Sadece bir viraj kaldı. Nasıl ki TFF 3. Lig Play Off maçlarında bir olup birlikte mücadele edip TFF 2. Lige çıktıysak, bugün de bunu başaracak güce ve kapasiteye sahibiz.

  Yeter ki birlikteliğimiz daim olsun ve herkes gönülden takımı sahiplenip gerekli desteği versin. İnanıyorum ki bu güç ve birliktelikle gerisi de gelecektir.

  Evet, Pazar günü oynadığımız ve 3-2 kazandığımız 1922 Konyaspor maçıyla takımımız ligin bitimine 1 hafta kala play-off’u garantiledi.

  Artık gözler ligin son maçına değil 12 Mayıs'ta başlayacak olan play-off’un ilk maçlarına çevrildi. Grubumuzda bilindiği üzere Eyüpspor TFF 1. Lige çıkan takım oldu.

  Şimdi 2 grupta yani kırmızı ve beyaz grupta 8 takım TFF 1. Ligine çıkacak 3. Takım olmak için çetin bir mücadele verecek.

  Tabi biz önce kendi grubumuzda oynayacağımız maçlara bakacağız. Grubumuzda Vanspor, Kırşehir, Sakarya ve Kırıkkalespor önce çeyrek final maçlarına çıkacak.

  Başarılı olan 2 takım yarı final maçına çıkacak ve yarı finalin başarılı takımı ise final oynamaya hak kazanacak. Final maçı TFF 2. Ligin 2 grubunda play-off şampiyonu olan 2 takım oynayacak. Finalin başarılı takımı bir üst lige çıkacak.

 DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER