Gürpınar modern yollara kavuşuyor

Van'ın Gürpınar Belediyesi uzun yıllardır yol sorunu yaşayan Sakalar Mahallesi'nin sorununu çözdü. Sakalar Mahallesi'nde 6 metre genişliğinde asfalt çalışması yapılıyor.

Gürpınar modern yollara kavuşuyor

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Gürpınar Belediye Başkan Hayrullah Tanış, Sakalar Mahallesi'nde yapımına başlanan asfalt alanında incelemelerde bulundu.

Van Büyükşehir Belediyesi il Gürpınar Belediyesi ortaklığında Sakalar Mahallesi'nde yaşanan yol sorunu çözüme kavuşturuldu. Gürpınar'da yaşanan yol sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Gürpınar Belediyesi, bir mahallenin yolunu daha modern hale getirdi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in de desteğiyle çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Gürpınar Belediyesi, ilçede yaşanan sorunları çözüme kavuşturuyor.

İlçede yaptığı çalışmalarla halktan büyük takdir toplayan Gürpınar Belediyesi, Hayrullah Tanış başkanlığında birçok mahallede sorunları çözüme kavuşturuyor. Özellikle parke taşında önemli bir mesafe kat eden Gürpınar Belediyesi, asfalt çalışmalarında da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

2019-2020 yılları arasında ilçede 352 bin metrekare, 2021 yılında ise 230 metre kare parke taşı döşeyen Gürpınar Belediyesi, yıl içerisinde 300 bin metrekare daha parke taşı yapmayı planlıyor.

Coğrafi olarak Van'ın 4'te 1'i kadar olan Gürpınar'da çalışmalar hız kazanırken, Van Büyükşehir Belediyesi ortaklığı ile 20 kilometre BSK sıcak asfalt çalışması yapıldı. Van Büyükşehir Belediyesi ile Gürpınar Belediyesi ortaklığında yıl içerisinde ilçede 19 kilometre daha BSK asfalt yapılacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29