Gürpınar Belediyesi'nden, sokak hayvanlarına şefkat eli

Gürpınar Belediyesi sokak hayvanlarının olumsuz hava koşullarında barına bilmesi için kulübeler yaptı.

Gürpınar Belediyesi'nden, sokak hayvanlarına şefkat eli

     Kış aylarının başlaması ile birlikte düzenli olarak sokak hayvanları için çalışmalar yapan Gürpınar Belediyesi soğuk havaların etkili olduğu bugünlerde sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.
Yüzüncü Yıl üniversitesi öğrencilerinin Başkan Tanış’tan talebi üzerine hazırlanan kulübeler üniversite içerisinde belirlenen alanlara bırakıldı.

     Sokak hayvanları için sürekli olarak çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Tanış” Dört mevsimin zorlu koşullarının yaşandığı şehrimizde sokak hayvanlarımızın kışın soğuğunda yazın sıcağından korunup, barınabileceği kulübeleri hazırlayarak belirlenen noktalara bırakıyoruz. Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencilerimizin talebi üzerine hazırladığımız kulübelerimizi de öğrencilerimiz tarafından belirlenen noktalara bıraktık. Gürpınar Belediyesi olarak zorlu kış şartlarında sokak canlarımızın etkilenmemesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bununla beraber yiyecek bulmakta zorlanan kedi, köpek ve kuşlar için de belirlenen beslenme noktalarına periyodik olarak mama ve su bırakıyoruz.” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER