Gürpınar Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli…

Van'ın Gürpınar Belediyesi, ilçede yardıma muhtaç olan aileleri tek tek belirleyerek yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Gürpınar Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli…

  Özellikle kırsal mahallelerde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Gürpınar Belediyesi ekipleri, aileleri evinde ziyaret ederek, sosyo-ekonomik durumlarını yerinde tespit ediyor.

  İlçe genelinde ihtiyaç sahibi kişileri tespit eden Gürpınar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle kırsal mahallelerde evleri tek tek ziyaret ediyor.

  İlçede ihtiyaçları tespit eden belediye görevlileri yiyecek, giyecek, ev eşyası, soba, yakacak ve nakdi yardım yapmaya devam ediyor.

  Gürpınar Belediyesi ekipleri bu kapsamda sosyal yardımların gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaşması için kırsal mahallelerde sosyal inceleme çalışmalarını sürdürüyor. Gürpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri, aileleri evlerinde ziyaret ederek sosyo-ekonomik durumlarını yerinde gözlemliyor.

  Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ise, gerçek ihtiyaç sahibine ulaşmak gibi bir sorumluluğu şiar edinen ve bunun için durmadan çalışan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

  Van Bölge Gazetesi: Aslıhan Karakoç

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER