Gürpınar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında sözleşme

Gürpınar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Gürpınar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında sözleşme

   Belediye toplantı salonunda düzenlenen imzalanan törenine Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, belediye yetkilileri ve sendika temsilcileri katıldı.

    İmzalanan toplu iş sözleşmesiyle belediye personellerinin haklarında önemli sosyal ve mali iyileştirmeler yapıldı.

   Toplantı sonrası konuşan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, imzalanan sözleşme ile ücret zammının yanı sıra aile, yemek, eğitim, evlenme, doğum ve ölüm yardımı gibi sosyal haklarda da önemli iyileştirmeler yapıldığını kaydetti.

   İşçilerin ücretlerini günümüz koşullarına uygun hale getirdiklerini belirten Başkan Tanış, “ İşçi kardeşlerimiz için belediyemizin imkânları dâhilinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Çünkü biz emekçilerimizi ailemizin bireyleri olarak görüyoruz ve ona uygun şekilde hareket ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu dönemin belediyecilik anlayışını gönül belediyeciliği olarak tarif ediliyor. Biz gönül belediyeciliğimizi personellerimizle birlikte yapacağız. Personelimizin yüzü gülecek ki ilçemizin de yüzü gülsün. Emekçi kardeşlerimizle bundan sonra yapacağımız çalışmalarla Gürpınarımızın daha ileriye götüreceğimize inanıyorum. Bunun içinde var güçleriyle çalışarak ilçemizin gelecek vizyonunu emekçi kardeşlerimizle oluşturacağız. Sözleşmemiz hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

  Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu ise işçi haklarına verdiği önem ve destek için Başkan Tanış’a teşekkür ederek sözleşmenin işçilere hayırlı olmasını diledi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29