Güngöralp: Seçimler 2023'te olur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, muhalefetin erken seçim olabileceği yönündeki iddialarının gerçek dışı olduğunu söyleyerek, "Seçimlerin zamanında yapılacağını düşünüyoruz. Ama buna rağmen yarın seçim olacakmış gibi hazırız" dedi. Güngöralp, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki provokasyonların da manidar olduğunu, her anne ve babanın kendi çocuğunu bu tür eylemlerden uzak tutması gerektiğini söyledi.

Güngöralp: Seçimler 2023'te olur

  Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkiye'de köklü bir parti olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, her gün seçim olacakmış gibi çalışmalarını yürüttüklerini ifade etti.

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan ve Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oktay Yıldırımoğlu gazetemizi ziyaret etti. Güngöralp, ziyarette Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ila görüş alışverişinde bulundu ve gündemi değerlendirdi.

   "HER ZAMAN SEÇİME HAZIR BİR PARTİYİZ"

  Erken seçim söylemleriyle alakalı açıklamalarda bulunan Güngöralp, "Muhalefet partileri her zaman erken seçim isteyecektir. Ama buna rağmen Cumhurbaşkanımızın ve Parti Genel Başkanımız açıklamaları 2023'ü göstermektedir. Allah'ın izniyle seçimler 2023'te yapılacak. 2023 seçimlerine göre siyasi olarak hazırlanıyoruz. Parti olarak erken seçim gibi bir çalışmamız yok, seçimler zamanında yani, 2023'te yapılacak. Bizde buna göre hazırlanıyoruz. Tabi bu anlamda her türlü erken seçime hazırız. Çalışmalarımızı her zaman yarın seçim olacakmış gibi yapıyoruz. Esnaf ziyaretleri, mahalle ziyaretleri, kurum ziyaretleri, parti çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Her zaman seçime hazır bir partiyiz. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'de en köklü partilerden bir tanesidir. Bu yıl 51'nci yıl dönümümüzü kutlayacağız. Bunun için bütün kadroları yetişmiş kadrolardır. Bu kadrolar her gün seçim olacakmış gibi çalışmalarını aralıksız yapıyorlar. Her zaman hazırdırlar. 2023 göre çalışmalarımızı şuanda yapıyoruz. Genel Başkanımızın emri doğrultusunda inşallah 2023'te seçime gideceğiz" dedi.

   "AMERİKAN AJANLARINA DİKKAT ETMELERİ GEREKİYOR"

  İl ve ilçe kongrelerini tamamladıklarını belirten Güngöralp, "Mart'ın 13'nde yapılacak olan büyük kongremizi bekliyoruz. Partimizde bir değişiklik yok. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli devam edecek. %52 oyla seçilen Cumhurbaşkanımıza sözde Cumhurbaşkanı demek kadar kötü bir şey yok. %52 oy alan bir Cumhurbaşkanımıza söylenecek bir laf değil. Bu konuşma muhalefetin düştüğü durumu gösteriyor. Boğaziçi olaylarına farklı bir pencereden bakmak lazım, bundan aylar önce Amerikan Cumhurbaşkanının söylemlerine çok dikkat etmemiz gerekiyor. Muhalefeti güçlendirip, bir şekilde Erdoğan'ı düşürme yoluna gidecekler. Bunlar bunun yavaş yavaş kıvılcımlarıdır. Vatandaşlarımız, gençlerimizin bu oyunlara gelmemesi gerekiyor. Mesele rektör meselesi değil. Herkesin kanunlar çerçevesinde atama yetkisi vardır. Kanunen atama doğrudur. Terörizm dedikleri budur. Burada gençlerin buna çok dikkat etmesi gerekiyor. Amerikan ajanlarına dikkat etmeleri gerekiyor. CHP Genel Başkanının söylemlerine uymamaları gerekiyor. Bu ülke hepimizin, bu gençler bizim gençlerimiz. Kanunlar içerisinde protestonu yapabilirsin, ama bu terör olaylarına dönerse, devlette gereğini yapacaktır. Pandemiden dolayı zaten bütün eylem ve etkinlikler yasaktır. Buna çok dikkat etmemiz gerekiyor. Anne ve babalar buna dikkat ederek, evlatlarına sahip çıkmalı. Gençler geleceklerine baksınlar. Bu olayların onlara bir faydası yoktur. Pandemi döneminde bütün ülkeler ekonomik olarak sıkıntı yaşadı. Ama Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımız bizi çok iyi yönettiler. Bu durumda en başarılı ülke şuanda Türkiye'dir. 112 ülkeye malzeme gönderdik. Ekonomimizde de ufak tefek sıkıntılar vardır. Çok büyük sıkıntılarımız yoktur. Bütün kurumlar çalışır vaziyettir. Pandemiden dolayı bir ülke ufak-tefek sıkıntılar yaşayacaktır. Diğer Avrupa ülkelerine baktığımızda hastasını dışarıda muayene ediyorlar. Eczanelerde aşı yapıyorlar. Marketler aşı oldular. Ülkemiz bu konuda başarılıdır. Allah Cumhurbaşkanımızdan, Genel Başkanımızdan, Bakanlarımızdan razı olsun. İnşallah bunlarda düzelecektir" diye konuştu.

  "VAN'DA VE TÜRKİYE'DE GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIZ"

   2023 seçimlerinde Van'da ve Türkiye'de Cumhur İttifakı olarak güzel sonuçlar alacaklarını belirten Güngöralp, "MHP Van İl Başkanlığı olarak kongrelerden yeni çıktık. Teşkilatlarımızın çoğunu yeniledik. Genç arkadaşlarla yol çıktık. Bu genç ekiple inşallah 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. Van'da da güzel sonuçlar alacağız. Tekrar Cumhur ittifakı olarak yine birinci parti çıkacağız. Türkiye ve Van'da güzel sonuçlar elde edeceğiz" dedi.

   "TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL"

  Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan ise çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, "Geçtiğimiz seçimlerde milletvekili adayıydım. Daha sonra ilçe başkanlığı görevini aldım. Bu görevi aldıktan sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nde aktif siyasete girdim. Tuşba ilçemizde hiçbir sıkıntı yok. Partimize karşı çok güzel bir eğilim var. Terör örgütünün burada insanları haraca bağlamasının sonucu şuanda insanların çoğu partimize doğru yöneliyorlar. Burada o partinin tehditleri kalktıktan sonra inşallah çok güzel sonuçlar alacağız. Önümüzdeki dönemde de Cumhur ittifakı çok güzel bir performans ortaya koyacaktır. Buna inanıyoruz. Bölgemizde eskiye nazaran çok büyük bir huzur var. İlimizde artık eylem yok. Bunların bitmesi, vatandaşa ve esnafa da yansıdı. Pandemi sürecinde de diğer ülkelere göre çok güzel bir süreç işliyor. Türkiye artık eski Türkiye değil. Cumhur İttifakı ile de bizleri çok güzel günler bekliyor. 2023'te de bunun meyvelerini alacağız" ifadelerini kullandı.

 Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER