Güneş’e, sportif çalışmalardan dolayı plaket takdimi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Celal Güneş’e yaptığı sportif çalışmalardan dolayı plaket takdiminde bulundu.

Güneş’e, sportif çalışmalardan dolayı plaket takdimi

    İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Van’da yapmış olduğu sportif çalışmaları ile göz doldurdu.

    Kadın Spor Merkezleri, Köyler Arası Futbol Ligi, spor şenlikleri, futbol sahalarının yapımı, Bir Genç Bir Dünya Spor Kursları, Spor Akademisi ve gençlik projelerine olan destekleri gibi pek çok projesi ile adından söz ettiren, Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışmalarını arttırarak sürdürüyor.

   Tüm spor etkinliklerinde gençler ve kadınları sürecin bir parçası olarak değerlendirildi.

   Göreve başladıkları günden beri gençleri ve kadınları sürecin bir parçası olarak değerlendirdiklerini belirten Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Celal Güneş, “İpekyolu Belediyesi olarak gençlerin ve kadınların fikir ve görüşlerine daima önem verdik. Planladığımız bütün sportif etkinliklerde kadınlar ve gençler başta olmak üzere ilçemiz sakinlerini dâhil ettik. Yaşadığımız kentte sportif çalışmalarımızı yaparken, İpekyolu Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’dan almış olduğumuz güç ve motivasyonla hedeflerimizi her geçen gün bir adım öteye taşıdık.” dedi.

   İpekyolu ilçesinde gönül Belediyeciliği yapmaya çalıştıklarını ifade eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, “Yaşlısından gencine herkesin spor yapmasının gerekliliğine inandığımız için Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz çalışmalarını daima destekledik. Spora dönük çalışmaları ile ilçemize hizmet eden Gençlik ve Spor Müdürümüze, teşekkür ediyorum.” dedi.

   Önceki günlerde başarı belgesi verilen Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Celal Güneş, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan tarafından, İpekyolu ilçesindeki sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri alanlarında faaliyete koyduğu projelerden dolayı plaket ile onurlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2021, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29