Gülpınar: Vanspor için her maç artık final...

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, 1-0 mağlup oldukları Kırklarelispor maçını değerlendirerek, bu maçta istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Gülpınar, bundan sonra içeride ve dışarıda oynayacakları bütün maçların Vanspor için final niteliğinde olacağını vurguladı.

Gülpınar: Vanspor için her maç artık final...

  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, deplasmanda karşılaştığı ve pozisyon üretmekte sıkıntı çektiğini maçta Kırklarelispor’a 1-0 mağlup oldu. Kırklareli maçı hakkında gazetemize özel değerlendirmelerde bulunan Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, istediklerini sahaya yansıtamadıklarını ve bundan dolayı mağlup olduklarını söyledi.

  Kırklarelispor karşısında iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını belirten Gülpınar, istediklerini sahaya yansıtamayınca mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Bir hedeflerinin olduğunu ve bu hedef doğrultusunda mücadelelerini sürdürdüklerini ifade eden Gülpınar, üst sıralarda kalmak ve hedefe varmak için, kalan maçları kazanmaları gerektiğini söyledi.

  “BUNDAN SONRAKİ BÜTÜN MAÇLAR BİZİM İÇİN BİR FİNAL MAÇI OLACAK”

  Pozisyon anlamında en kısır maçlarından birini oynadıklarını söyleyen Gülpınar, “Kırklareli karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyamadık. İyi bir mücadele sergilediğimizi söyleyemem. Rakip bize karşı çok iyi mücadele etti. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. İstediklerimizi sahaya yansıtamayınca da mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Biz geldikten sonraki pozisyon anlamında en kısır maçımızı oynadık diyebilirim. Rakip bizden daha çok istedi ve maçı kazandı. Tek tesellimiz liderin beraber kalmasıydı. Puan farkı fazla açılmadı. Bundan sonraki bütün maçlar bizim için bir final maçı olacak. Her takım bir şeylerin hesabını yapıyor. Bizim de bir hedefimiz var ve bu hedef doğrultusunda mücadelemizi sürdüreceğiz. Üst sıralarda kalmak ve hedefe varmak istiyorsak, kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Bu hafta avantajı kullanamadık. Pazar günü yine deplasmanda Sivas Belediyespor’la karşılaşacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Rakibimiz de bizim gibi deplasmanda kaybetti. Sivas maçı bizim için zor bir maç olacak. Bizim için çok önemli bir maç. İstediklerimizi sahaya yansıtıp, 3 puan için uğraşacağız” ifadelerini kullandı.

 Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 18:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
M. Emin AVCI
M. Emin AVCI - 3 yıl Önce

Maç kazanmak için kazanma azminin olması lazımdır. Bunda sonraki maçlarda başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER