Güler: Van Peynirini Türkiye'nin dört bir tarafına gönderiyoruz

İçindeki şifalı bitkiler ve eşsiz lezzetiyle sofraların vazgeçilmezi olan Van Peyniri, ülkenin her noktasına gönderiliyor. Tarihi Peynirciler Çarşısı’ndaki Göl Şarküteri de Van Peynirini her bölgeye ulaştırıyor. Göl Şarküteri sahibi Seyithan Güler, Van peynirini Türkiye’nin dört bir tarafına itina ile gönderdiklerini söyledi.

Güler: Van Peynirini Türkiye'nin dört bir tarafına gönderiyoruz

   Tarihi Peynirciler Çarşısı’nda pandemiye rağmen satışların iyi seviyede olduğunu belirten Göl Şarküteri sahibi Seyithan Güler, ülkenin her noktasına ürünlerini yolladıklarını, kentte de evlere ve işyerlerine servis yaptıklarını belirtti.
   Güler, https://vanotlupeyniri.com online satış mağazasında da müşterilerine hizmet vermeye devam ettiğini ifade ederek, söz konusu siteden sipariş aldıklarını dile  getirdi.

   “MÜŞTERİLERİMİZE EN KALİTELİ VE ÖZENLE SEÇİLMİŞ ÜRÜNLER SUNMA HEDEFİYLE YOLA ÇIKARAK BUGÜNLERE GELDİK”
   Göl Şarküteri hakkında bilgi veren Seyithan Güler, “Göl Şarküteri, 1996 yılında Maruf Güler tarafından Van Peynirciler Çarşısında kuruldu. İkinci kuşak Kutbettin Güler tarafından hizmet ve kaliteden ödün vermeden, sürekli yenilenip genişletilerek senelerdir işletilmeye devam etmiştir. 2005 yılından itibaren üçüncü kuşak olarak bizler tarafından yönetilmektedir. Dededen toruna devam eden başarının bir parçası haline geldi. Güler yüzlü ve girişken kadrosuyla, değişmeyen kalite ve lezzetteki geniş ürün yelpazesiyle, müşterilerle kurduğu güvene dayalı olumlu ilişkiler ile kuşaktan kuşağa tam bir aile şirketi olmayı başardık. Müşterilerimize en kaliteli ve özenle seçilmiş ürünler sunma hedefiyle yola çıkarak bugünlere geldik. Kahvaltılık ürünleri, organik ürünler ve şarküteri ürünlerinde son derece iddialıyız. Kuruyemiş ve baharatlarıyla da aynı lezzet, hizmet ve sağlığı bir arada müşterilerimize garanti veriyoruz. Evlere ve işyerlerine de servis yapabiliyoruz. İlk günkü kalitemizden ödün vermeden özel lezzetleri müşterilerimizle paylaşmaya ve seneler boyu aynı geleneği sürdürmek amacıyla Van Peynirciler Çarşı'sındaki adresimizde ve https://vanotlupeyniri.com online satış mağazamızda sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

   “HER TÜRLÜ ORGANİK ÜRÜNLERİ BİZDE BULABİLİRSİNİZ”
  1996 yılından bu yana kalitelerinden ödün vermediklerini belirten Güler, “Van’ımızın güzel lezzetlerini Türkiye’nin her tarafına yaymaya, rekor kırmış bir Van otlu peynirini Türkiye’nin dört bir tarafına gönderiyoruz. Van otlu peyniri, kahvaltının vazgeçilmezidir. Ürünlerimizi Türkiye’nin her tarafına vakumlu ve hijyenik bir şekilde gönderiyoruz. Van otlu peynirimiz olmazsa olmazlarımızdandır. Van toprak altı küp peynir, salamura peynir, taze otlu peynir, esik kaşar, taze kaşar, organik tereyağları, organik ballarımız, cacık, çaylarımız, reçel çeşitleri yani kahvaltıda aklınıza gelebilecek her türlü organik ürünleri bizde bulabilirsiniz” dedi.

  “BİZ MÜŞTERİLERİMİZDEN, MÜŞTERİLERİMİZ DE BİZDEN RAZIDIR”
   Müşterilerine her türlü imkanı sağladıklarını söyleyen Güler, “Tabi bilindiği gibi bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Bir ürünün hijyeniği en çok dikkat edilmesi gereken olaydır. Bizler ürünlerimizi 1’er kilo şeklinde vakumlu bir şekilde gönderiyoruz. Anlaşmalı kargolarımız var. Kapıda ödemeli ve havale seçeneklerimiz var. Bizden alışveriş yapan insanlar vicdanen de rahat edebilir. Kendilerine bütün imkanları sunuyoruz. İçiniz rahat olabilir. Müşterilerimiz hiçbir şüpheleri olmadan bizden alışveriş yapabilirler. Kahvaltı ürünlerinde bütün seçenekleri kendilerine sunabiliyoruz. Bunların yanında sütlü çörek, Van Çöreği, lavaş, taptapa, tandır ekmeği gibi ürünlerde gönderebiliyoruz. Ürünlerimizi çok hijyenik bir şekilde müşterilerimize ulaştırıyoruz. Müşterilerimiz bizleri aradıklarında o gün elimizde kaliteli ürün yok ise, müşterilerimizi gerekirse 2-3 üç gün bekletiyoruz. Kendilerine en kaliteli ürünü yollamaya çalışıyoruz. Bunun için biz müşterilerimizden, müşterilerimizde bizden razıdır” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER