Gönül Nağmesi kitabı, okuyucuyla buluştu

Van'daki şair ve yazar grubunun bilinen simalarından biri olan Ercan Ulutaş'ın çıkarmış olduğu 'Gönül Nağmesi' eseri okuyucuyla buluştu.

Gönül Nağmesi kitabı, okuyucuyla buluştu

Bu kapsamda beraberinde sınıf arkadaşı eğitimci-yazar Aydın Yıldız ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Ercan Ulutaş, gazetemiz personellerine imzalı kitap hediye etti.

Yaklaşık olarak 80 sayfadan oluşan ve 70'e yakın şiirin bulunduğu 'Gönül Nağmesi' şiir kitabı, beğeni topladı.

Morena Yayınevi tarafından basılan ve piyasaya sürülen Gönül Nağmesi seksen sayfadan oluşuyor.

Söz konusu çıkardığı şiir ve deneme kitabı Gönül Nağmesi hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Ulutaş, "Uzun yıllardır yazdığım şiir ve denemeleri bir kitapta toplayarak eser haline getirmek istedik. Hamdolsun bugüne nasip oldu. Kitapta gerek memleketimiz Van'ın değerleri, güzellikleri doğal ve kültürel özellikleri başta olmak üzere bir birinden güzel ve duygusal şiirlere yer vermeye gayret ettim. Tabi mühim olan çıkardığımız esere okuyucularımız gerekli değerlendirmelerde bulunsun. Bu konuda gereğinden fazla değinmeyi doğru bulmuyorum. İnşallah ilerleyen günlerde okuyucularımızla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Kitabımızın elimize ulaşması için her süreci titizlikle takip eden Morena Yayınevi'nin değerli yöneticisi Ali Kocabıyık'a kapak fotoğrafı için Tayfun Çiftçi'ye ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

ERCAN ULUTAŞ KİMDİR?

1977 yılında Van'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Van'ın Gevaş ilçesinde tamamladı. Lise tahsilini İstanbul Beykoz Paşabahçe Ferit İnal Lisesi'nde tamamlayan yazar, Medya ve İletişim Bölümü'nü açıktan okumaktadır. Van'da bir kaç derneğin Basın ve Medya Sorumlusu olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Uzun yıllardır genellikle makale üzerine çalışan Ercan Ulutaş, gazetemiz başta olmak üzere çeşitli dergilerde ve internet haber sitelerinde yazılarına devam etmektedir. Aynı zamanda futbol hakemliği de yapan Ercan Ulutaş, sosyal etkinlik konusunda oldukça hareketli ve renkli bir kişiliğe sahiptir.

Ulutaş evli ve üç çocuk babasıdır.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2023, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER