Gençlik Merkezi’ndeki gençler için etkinlik…

Van’da Gençlik Merkezi’nde çeşitli eğitimlere katılan ve etüt salonlarında bir yıl boyunca düzenli ders çalışan gençler hafta sonu gerçekleşecek TYT, AYT sınavı öncesi Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Edremit Su Sporları Merkezi'ndeki etkinlikte bir araya geldi.

Gençlik Merkezi’ndeki gençler için etkinlik…

Su Sporlarında gençler için öncelikli olarak STRESİ YÖNETME ve SINAV MOTİVASYONU konulu rehberlik hizmeti verildi.

Ardından Van Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile yemek ikramında bulunuldu. Gençler, yemek sonrası semaver çayı ile güzel bir muhabbet ortamı oluşturdu.

Ardından voleybol, basketbol, plaj futbolu, plaj voleybolu gibi spor etkinlikleri ve müzik etkinlikleri düzenlendi, halaylar çekildi.

Sınav öncesi gençlerimize güzel bir moral, motivasyon etkinliği sağlandı. Program sonunda açıklamalarda bulunan İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Sunullah Ercek; programa katkı sunan Van Büyükşehir Belediyesi’ne, Tuşba Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine, rehberlik sunumunu gerçekleştiren Rehber Öğretmenine programda emeği geçen eğitim uzmanı, lider, personel, eğitmen, Edremit Su Sporları çalışanlarına ve katılım sağlayan gençlere teşekkür etti. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2021, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29