Gelecek Partisi Van Teşkilatı'ndan Van SMMMO'ya ziyaret

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İbrahim Şahin’i ziyaret etti.

Gelecek Partisi Van Teşkilatı'ndan Van SMMMO'ya ziyaret

   Muhasebeciler Odası’nın çalışmaları konusunda Başkan Şahin’den bilgiler alan Başkan Abdulhekim Karabıyık, Mali Müşavirlik mesleğinin günümüzde önemli bir konumda olduğunu belirterek Gelecek Partisi’nin her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu kaydetti.

   “KAYNAKLARIMIZI VE ENERJİMİZİ DOĞRU YOLDA KULLANALIM”

   Karabıyık ziyaretleri kapsamında yaptığı açıklamada, “Ülkemizde ne yazık ki çok ciddi sorunlar var. Açıklanan raporlar açlık sınırının 4 kişilik bir ailede 2.500 TL civarında yoksulluk sınırının 8.300 TL sınırlarında olduğunu gösteriyor. Asgari ücretli bir ailenin nasıl geçineceği maalesef ki düşünülmüyor. ‘Kuru ekmek yiyorlarsa o halde kimse aç değildir’’ ifadelerini kullanan vatandaşın geçim sıkıntısını umursamayan milletvekilleri var. Ülkemiz de umutsuz ve karamsar olan eğitimli gençler adil olmayan işe alımlar, mülakatlar ve iş bulamamaları sebebi ile çareyi yurt dışına çıkmakta buluyorlar. Ciddi bir beyin göçümüz var. Bugün dikkat ederseniz, aşıyı bulan doktorlarımız var ama nerde Almanya da, Amerika da… Allah aşkına hiç mi zorumuza gitmiyor? Kimya alanında Nobel ödülü alan Aziz Sancar hocamız yurt dışında yaşıyor. Bu durumların mutlaka düzeltilmesi gerek. Biz büyük ve güçlü bir ülkeyiz. İnşallah bu günleri atlatacağız ve her insanımızın kıymetini bileceğiz, kaynaklarımızı ve enerjimizi doğru yolda kullanalım” ifadelerine yer verdi.

  “AŞILAMAYACAK HİÇBİR SORUN YOKTUR”

  Gelecek Partisi Van İl teşkilatı hakkında SMMMO Başkanı İbrahim Şahin’e bilgi aktaran Başkan Karabıyık, “Bizler, halkımıza en faydalı ve en doğru nasıl faydalı olacağız konusunda STK temsilcileri ile sürekli istişare halinde olmak istiyoruz. Aşılamayacak hiçbir sorun yoktur yeter ki doğru zaman da doğru hamleler yapalım” dedi.

  “ÇOK ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ”

  Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten SMMMO Başkanı Şahin ise, “Bütün meslek grupları bir birleri ile bağlantılı. Bugün kapalı olan birçok işletme bir muhasebeciyi, bir mali müşaviri ciddi şekilde etkiliyor ve çok zor günlerden geçiyoruz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29