Gazeteci Murat Çurku’nun kızı dünya evine girdi

Van’da uzun yıllardır gazetecilik yapan Öz Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Çurku, kızı Sena Çurku’nun evliliği ile mutlu bir gün yaşadı. Sena Çurku, hayatını Eren Sökmen ile birleştirerek dünya evine girdi.

Gazeteci Murat Çurku’nun kızı dünya evine girdi

Van’da uzun yıllardır gazetecilik yapan Özhaberci ve Diyabet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Çurku’nun kızı Sena Çurku ve Eren Sökmen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.

Diren Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenine; Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Görentaş, İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Emin Tuğrul, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, CHP eski Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, STK temsilcileri, gazeteciler, Çurku ve Sökmen ailelerinin yakınları ile sevenleri katıldı.

Resim

Düğün töreni sonunda bir açıklamada bulunan Gazeteci Çurku, tek evladı olan kızının mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayarak düğüne iştirak eden herkese teşekkür etti. Gazeteci Çurku, “Van’da uzun yıllardır gazetecilik yapıyorum. Tek evladım olan biricik kızımın dünya evine girmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, davetimize icabet eden, çiçek gönderen herkes teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Mehmet Kurukcu dahil 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Çurku öte yandan törene katılamayan ve çiçek gönderen Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Antalya Jandarma İl Komutanı Yavuz Özfidan, Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, eski İstanbul Bölge Müdürü ve Denizcilik ve Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli’ye çiçek gönderdiği için teşekkür etti.

Bir Mehmet Kurukcu dahil 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2021, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER