Galibiyetle başlamak

Temsilcimiz Vanspor, sezonun ilk maçında Adıyaman 1954 spor’u 2-1 yenmeyi başardı. Bu galibiyetle kente heyecan geldi. Takım içindeki eksiklikler de bu maçta varlığını gösterdi.

Galibiyetle başlamak

1. transfer dönemi öncesinde özellikle forvet, orta saha ve defans bölgelerine nokta transferler yapılmalıdır. Bu yapıldığı takdirde, takımımız hem gücüne güç katmış olacak, hem de gelecek adına güven verecek.

Heyecanla, merakla beklenen yeni sezon nihayet başladı.

Uzun bir aradan sonra tribünler taraftarlarla, taraftarlar da takımlarıyla buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Pandemi nedeniyle statlarda kaybolan heyecan rüzgârı yeniden kendini gösterdi.

Temsilcimiz Vanspor bilindiği üzere yapılan kongreler ve yönetim belirsizliği nedeniyle takım kadrosunu geç oluşturdu. Diğer takımlara göre kampa geç başlayan ekibimiz, hiçbir hazırlık maçı yapamadı. Kısacası lige çokta iyi hazırlanamadan sezona başladı.

Pazar günü sezonun ilk maçında sahasında Adıyamanspor'u ağırlayan temsilcimiz, maça yeni bir teknik kadro ve futbolcu kadrosuyla çıkmasına rağmen, sadece galibiyete adapte olmuştu.

Maça iyi başlayan ve kazanmak isteyen ekibimiz, zor da olsa, hırslı, istekli bir mücadeleyle kazanmasını bildi ve sezonun ilk maçında hanesine 3 puanı yazdırdı.

Tabi bu galibiyet kesinlikle bizleri yanıltmamalı. Evet, kazandık, ama eksikliklerin varlığına da şahit olduk.

Bilindiği üzere 1. transfer dönemi yarın sona erecek. Yani önümüzde çok kısa bir süre var. Zaman kısa olsa da takımın forvet, orta saha ve defans bölgelerine mutlaka gerekli takviyeler yapılmalıdır. Çünkü önümüzde zorlu bir süreç ve bu süreçte çokta zorlu maçlar var.

Bu eksikliklerin tamamlanması grupta Vanspor rüzgârının esmesine vesile olur. Bu hafta sonu Afyon Afjet deplasmanına gidecek olan ekibimiz, sonraki hafta ise Diyarbekirspor'u konuk edecek.

Gerçekten de çok zorlu 2 maç bizi bekliyor.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER