Fatih Erbakan Van'a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Çarşamba günü Van'a geliyor.

Fatih Erbakan Van'a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Çarşamba günü partisinin il başkanlığı binasının açılışına katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere Van'a geliyor.

29 Eylül Çarşamba günü saat 13.00’te beraberindeki parti temsilcileriyle birlikte Van'a gelecek olan Erbakan, Beşyol'da parti binasının açılışına katılacak.

Van İl Başkanlığını Hasan Sümer’in yaptığı partisinin açılışına katılacak olan Genel Başkan Erbakan, daha sonra kentte esnaf ziyaret yapacağı ve bir dizi ziyaretlerde bulunacağı ifade edildi.

Genel Başkan Erbakan’ın Van’da, ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulunması bekleniyor.

YENİDEN REFAH PARTİSİ

Yeniden Refah Partisi, 23 Kasım 2018 tarihinde Fatih Erbakan liderliğinde kurulan ve Türkiye'de faaliyet gösteren siyasi partidir. Parti tüzüğüne göre resmî kısaltması "Yeniden Refah" şeklindedir. Simgesi hilal içerisinde başaktır. Genel başkanı Fatih Erbakan'dır.

Türkiye'nin eski başbakanlarından Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan öncülüğünde 2018 yılında kurulan YRP, Millî Görüş ilkesini benimseyen Türk siyasi partisidir. 30 Mart 2021'de YSK tarafından yayınlanan seçime girebilecek partilerin açıklandığı listede YRP de yer almıştır.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2021, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER