Erek Beşyıldız, ilk devreyi galibiyetle kapattı

Van ilini Hentbol Erkekler 1. Lig A Grubunda temsil eden Van Erek Beşyıldız Spor Kulübü, Nur Tatar Spor Salonu’nda Sivas Gençlik Spor Kulübü’nü 47-46 yenerek ilk devreyi 4 puanla beşinci sırada kapattı.

Erek Beşyıldız, ilk devreyi galibiyetle kapattı

Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Lig’de mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü, evinde konuk ettiği Sivas Gençlik Spor Kulübü’nü eli boş göndermeyi başardı.

Kıyasıya mücadeleye sahne olan mücadelede kazanan taraf Van Erek Beşyıldız Spor Kulübü oldu. Rakibini 47-46 yenen Van temsilcisi, ilk devreyi 4 puanla beşinci sırada tamamladı.

Maç sonrası açıklama yapan Kulüp Antrenörü Müslüm Karaboğa, “Kulübümüzün tamamı Vanlı sporculardan oluşan takımımızın Play-Off şansı devam ediyor. Son devrede oynadığımız Sivas maçında aldığımız 2 puan bizlerin Play-Off umudunu devam ettirdi. Sporcularımız ve teknik ekibimizle birlikte bu devre arasını dolu dolu geçirip ikinci devre maçlarımızda daha çok mücadele edip kazanmak istiyoruz. Van Valimizin dışında Vanlı gençlerimize sahiplenen olmaması bizleri derinden üzüyor. Her zaman Vanlı gençlerimize sevginin yanı sıra verdiği destekler ile takımımızda son derece mutluluk ve takımda müthiş öz güven sağlamaktadır. Bu bağlamda bizlere destek olan yanımızda olan Van Valimiz Sayın Ozan Balcı beyefendiye ve Gençlik Spor ailesine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2023, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER