Erdoğan Sevdalısı Ahmet Koçak azmiyle hayran bırakıyor

Vanlı eğitimci, siyasetçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı Ahmet Koçak, 66 yaşında azmederek Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nden ön lisans diploması aldı.

Erdoğan Sevdalısı Ahmet Koçak azmiyle hayran bırakıyor

Okumanın yaşının olmadığını belirten Vanlı eğitimci Ahmet Koçak, 66 yaşında büyük bir azim göstererek, Açık Öğretim Fakültesi'nde İlahiyat Bölümü'nü tamamlayıp diplomasını aldı.

Herkesi okumaya davet eden Koçak, okumanın yaşının olmadığını ve herkesin mutlaka okuması gerektiğini ifade etti. Gazetemizi ziyaret eden Vanlı eğitimci Ahmet Koçak, duygularını paylaştı. Koçak 66 yaşında Ön Lisans Diploması alarak birçok kişiye örnek oldu.

"OKUMANIN YAŞI YOKTUR"

Vanlılar tarafından sevilip, sayılan Koçak yaptığı açıklamada, "1955 yılında Van Merkez Çakırbey Köyü'nde dünyaya geldim. Şevi Aşireti'ne mensubum. Miralay Arif Bey'in torunuyum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Van'da tamamladım. Büyük bir azim ve gayret göstererek Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nden ön lisans diploması aldım. Okumanın yaşı yoktur. 66 yaşında diplomayı aldım. Herkesin okuması ve diploma alması gerekiyor. Van'da beni herkes tanıyor ve Vanlılar arasında çok sevilip, sayılan bir insanım. Van'ın 13 ilçesi beni tanıyor ve seviyor. Şuanda Edremit TOKİ'de kalıyorum. Reisim için canımı verdim, hep çalıştım, evlilik dahi yapmadım" dedi.

"HİÇBİR ZAMAN BANA ADAYLIK VERİLMEMESİNE RAĞMEN BU DAVAMDAN VAZGEÇMEDİM"

Van'da Erdoğan sevdalısı olarak tanınan Koçak, yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi vererek, "Cumhurbaşkanımız İstanbul Belediye Başkanı iken bende o dönem İstanbul'da Milli Eğitim'de Sosyal Tesis Müdürlüğü yapıyordum. Sayın Cumhurbaşkanımızı o zamandan beri tanıyorum ve kendisini o günden bu yana çok seviyorum. Ak Parti kurulduğu günden bu yana içerisinde yer alıyorum. O günden bu yana ona olan sevgimi devam ettiriyorum. 2001 yılında AK Parti kurulduktan sonraki bütün dönemlerde, partime bağlı kalarak her dönem aday oldum. 6 dönem milletvekili adayı, 2 dönem belediye başkan adayı, 2 dönem de il başkan adayı oldum. Hiçbir zaman bana adaylık verilmemesine rağmen bu davamdan vazgeçmedim. Ben bu devlet ve bu bayrak için canımı seve seve feda etmeye hazırım" diye konuştu.

"AK PARTİ 19 YILDA GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sevgisini sürekli kalbinde taşıdığını söyleyen Koçak, "Cumhurbaşkanı sevgimden dolayı sürekli Ankara'ya giderek masraflar yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımızın mitinglerine katılmak için, 1 tane 3+1, bir tane 4+1 evimi, 1 tane Toyota marka arabamı sattım. Bütün bunları Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi ve AK Parti sevgisinden dolayı yaptım. Hala da bu davamdan vazgeçmedim. Hiçbir beklenti içerisinde olmadan bu uğurda yoluma devam edeceğim. Reisim için çalışmaya, çabalamaya devam edeceğim. Bu anlamda herkesi birlik içerisinde hareket etmeye davet ediyorum. Muhalefetin de doğru siyaset yapması gerekiyor. Her şeyi eleştirmemeleri gerekiyor. Güzel şeyleri gündeme getirmemiz gerekiyor. AK Parti 19 yılda güzel çalışmalara imza attı. Devasa havaalanları, köprüler, yollar, stadyumlar, hastaneler vs. önemli işlere imza attı. Türkiye'yi adeta çamurdan kurtardı. 50 yılda yapılamayacak şeyleri 19 yılda yaptı. Sayın Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu birçok mitingine katıldım. Doğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere, Türkiye'nin birçok ilinde ve hatta birçok ülkede bile mitinglere kendi imkanlarımla katıldım. İran, Azerbaycan, Pakistan gibi ülkelerde Cumhurbaşkanımızın mitinglerine katıldım. Cumhurbaşkanımız ilimize teşrif ettiğinde de kendi arabamı alarak nereye giderse gitsin, onun için mitinglere katıldım. Bu dava için her şeyi yapmaya hazırım. Devletin ve bayrağım için bu çalışmalarımı sürdürmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER