Erdem Seçgin ve Harun Kavaklıdere Vanspor'da…

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda son olarak İstanbulspor'dan Erdem Seçgin ve Serik Belediyespor'dan Harun Kavaklıdere'yi kadrosuna kattı.

Erdem Seçgin ve Harun Kavaklıdere Vanspor'da…

26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarla başlayacak olan lig öncesi, transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, eksik mevkilere transfer yapmayı sürdürüyor.

26 Haziran 2023 tarihinde başlayan birinci transfer ve tescil dönemiyle birlikte transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Vanspor, iç transferde Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Onurcan Güler, Oğuzhan Eskiköy, Erkul Küçük, Yusuf Şengüler ve Şerif Doğan ile yola devam kararı almıştı.

Dış transferde ise eski futbolcusu Medeni Bingöl, Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay, Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük, Erokspor'dan Bekir Demircan, Etimesgut Belediyespor'dan Abdulcebrail Akbulut, İstanbulspor'dan Erdem Seçgin ve Serik Belediyespor'dan Harun Kavaklıdere'yi kadrosuna kattı.

Birçok mevkiye transfer yapacak olan Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birkaç futbolcuyla anlaşma sağlayan ve son pürüzleri gidermeye çalışan Van temsilcisi, kaliteli bir kadro kurmak için çabalıyor.

ERDEM SEÇGİN KİMDİR?

2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve futbola Beşiktaş Altyapısı'nda başlayan Erdem Seçgin, Beşiktaş U16, U17, U19, U21, takımlarında forma giydikten sonra, Ümraniyespor'a transfer oldu. Bir sezon burada forma giyen Erdem, daha sonra tekrar Beşiktaş U19 takımına geri döndü.

Bir sezon sonra İnegölspor'a kiralanan genç futbolcu, daha sonra İstanbulspor'a transfer oldu. Isparta 32 Spor'da da forma giyen genç yıldız, bu sezon Vanpor formasını terletecek.

Kariyerinde 124 resmi maça çıkan Erdem Seçgin, 15 gol atıp, 2 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 9 sarı kart gördü. On numara, orta saha sağ ve merkez orta sahada görev yapabilen 8 bin 210 dakikada sahada aldı.

Geçtiğimiz sezon Isparta 32 Spor'da da forma giyen genç yıldız, 34 resmi maça çıkarken, bu periyotta 2 gol katkısında bulundu. Erdem geçtiğimiz sezon 2 bin 464 dakika süre aldı.

HARUN KAVAKLIDERE KİMDİR?

1998 yılında Manisa'da dünyaya gelen Harun Kavaklıdere, futbola Turgutlu Altyapısı'nda başladı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor ile profesyonel futbol hayatına adım atana Harun Kavaklıdere, 12 Bingölspor, Antalyaspor, Bodrumspor, Menemenspor, Karacabey Belediyespor ve Serik Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 161 resmi maça çıkan Harun Kavaklıdere, 39 gol atıp, 8 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 19 sarı kart gördü. Harun, 10 bin 223 dakika süre almayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Serik Belediyespor forması giyen ve 28 maçta görev alan Harun Kavaklıdere, 10 gol atıp, 5 asist katkısında bulunurken, 5 sarı kart gördü. Harun Kavaklıdere geçtiğimiz sezon bin 799 dakika sahada kaldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2023, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER