Erciş ve Muradiye’de Zafer Bayramı törenlerle kutlandı

Van’ın Erciş ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü törenle kutlandı.

Erciş ve Muradiye’de Zafer Bayramı törenlerle kutlandı

Kaymakamlık önünde gerçekleştirilen tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol tarafından Çınarlı Mezarlığında bulunan Şehit Rıdvan Çevik' in kabri ziyaret edildi.

Burada yapılan duaların ardından şehit ailesi ziyaret edildi.

Törene Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Erciş Cumhuriyet Başsavcı Suat Arslan, İlçe Garnizon Komutanı Albay Murat Kandur, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Tırak, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Demir, Belediye Başkan Yardımcı Hikmetullah Yiğit, ilçedeki kurum amirleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

MURADİYE’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 99. YIL DÖNÜMÜ

Van’ın Muradiye ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar, beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gürcan Özdilek, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Karalı, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Sağır, şehit aileleri ve gaziler, siyasi parti başkanları, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Yumaklı, Yenişehir, Babacan, Açıkyol ve Alkasnak mahallelerinde bulunan şehit kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2021, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER