Eminpaşa Mahalle Muhtarı Raif Çiçek, vefat etti

Edremit Eminpaşa Mahalle Muhtarı Raif Çiçek, ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Eminpaşa Mahalle Muhtarı Raif Çiçek, vefat etti

İki dönemdir Eminpaşa Mahalle Muhtarlığı görevini yürüten Raif Çiçek’in (61), muhtarlık bürosunda çalışma esnasında geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Muhtar Çiçek’in ani ölümü mahalle halkı tarafından hüzünle karşılandı. Yaptığı çalışmalarla mahalle halkının gönlünde taht kuran Muhtar Raif Çiçek’in, ani ölümü hem ailesini hem de mahalle halkını derinden yaraladı.

İki dönemdir mahalle muhtarlığı görevini yürüten Raif Çiçek’in görev yaptığı süreç çerçevesinde birçok çalışmayı hayata geçirdiği, mütevazı kişiliği ile de sevilen birisi olduğu ifade edildi.

HALKLA HEP UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTI

Yaptığı bütün çalışmalarda halkı dinleyen, halkla hep uyum içerisinde hareket eden Eminpaşa Mahallesi Muhtarı Raif Çiçek’in yaptığı bütün çalışmalarda istişareye büyük önem verdiği belirtildi.

Hizmet konusunda belediye ve halk arasında her daim bir köprü görevi yürüten Muhtar Çiçek, Eminpaşa Mahallesi’nde yapılan birçok çalışmaya önemli katkılar sundu.

“HİZMET ODAKLI BİR MUHTARDI”

Muhtarlık görevi boyunca Eminpaşa Mahallesi’ne yönelik hizmet odaklı bir politika yürüten Muhtar Raif Çiçek’in sevilen bir insan olduğundan söz eden mahalle sakinleri, “Muhtarımız Raif bey, her adim hizmet odaklı bir çalışma sergiliyordu. Herkesin kapasını çalar, hal hatırını sorar, ihtiyaç doğrultusunda elinden geleni yapmaya gayret gösterirdi. Biz ondan memnunduk. Onun sayesinde mahallemiz birçok yeni hizmetle tanıştı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyoruz. Mahallemizin başı sağolsun. Kendisi hep güzel işlerle anılacak” diyerek üzüntülerini dile getirdiler.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
YORUMLAR
gafur kara
gafur kara - 3 yıl Önce

Allah rahmet etsin iyi bir insandi

Fethi TURĞUT
Fethi TURĞUT - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun

Hakan ayas
Hakan ayas - 3 yıl Önce

Allah mekanini cennet etsin cok güzel bi insandi

Ahmet caliskan
Ahmet caliskan - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Kadir imran
Kadir imran - 3 yıl Önce

Rabbim rahmet eylesin Raif abiyle çalıştım çok dürüst çok vicdanlı bi insandı mekanı cennet olsun

SIRADAKİ HABER