Ekovan Yetkilileri: Marketimiz, başka bir firmaya devredildi

Van’da perakende gıda sektöründe 16 yıla aşkın bir geçmişe sahip olan Ekovan Alışveriş Merkezi, son günlerde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Ekovan Yetkilileri: Marketimiz, başka bir firmaya devredildi

Söz konusu haberler neticesinde marketlerinin kepenk indirdiği, iflas ettiği yönünde bir algı oluştuğunu belirten Ekovan yönetimi, marketlerinin başka bir firmaya devredildiğini açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Firmamız Ekovan AVM İNŞ. TAAH. TAR. LTD. ŞTİ. tüzel kişiliği hisse yapısında herhangi bir değişiklik olmamıştır. Sadece firmamız Ekovan AVM LTD. ŞTİ. tarafından işletilen İkinisan Caddesi’ndeki işletmemiz yerel başka bir firmaya devir edilmiştir. Bu devrin sebebi ticari olması ve kanunen sır niteliğinde olduğu için açıklanmayacak olsa da, haber içeriğinde yer aldığı gibi firmamız ekonomik bir dağ boğaz nedeniyle devir ettiği iddiası tamamen gerçek dışıdır. Firmamız şehrimizin köklü ve mali yapısı güçlü firmalarından biri olarak yine hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edecektir. 16 yıllık hizmet anlayışımızda olduğu gibi her zaman değerli müşterilerimize teşekkürü borç biliriz” ifadelerine yer verildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER