Eğitimci-Yazar İnanç, Van'a geliyor

AK Parti Erciş Gençlik Kolları, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Yazar Hayati İnanç'ı sevenleriyle bir araya getiriyor. Eğitimci-Yazar İnanç 'Can Veren Pervaneler' söyleşisi ile Vanlılarla buluşacak.

Eğitimci-Yazar İnanç, Van'a geliyor

AK Parti Erciş Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinlikle Eğitimci-Yazar Hayati İnanç, "Can Veren Pervaneler" konulu söyleşisi ile Vanlılar ile buluşuyor.

Eğitimci-Yazar İnanç, 30 Haziran Çarşamba günü saat 18.30'da Erciş Aşağı TOKİ Atakan Çelik Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan söyleşiyle gençlerle bir araya gelecek.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen '25 Kasım Kadın Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' kapsamında Van'a gelen Eğitimci-Yazar İnanç, düzenlenen söyleşide Vanlılarla buluşmuştu.

Geçtiğimiz yıl, Van'da düzenlenen söyleşide verdiği örneklerle geçmiş ile günümüz arasında kıyaslamalarda bulunan Araştırmacı- Yazar Hayati İnanç, şiirler ve hikâyeler okumuştu.

30 Haziran Çarşamba günü saat 18.30'da bir kez daha Vanlılarla buluşacak olan Eğitimci-Yazar İnanç, gençlere tecrübelerini paylaşacak.

HAYATİ İNANÇ KİMDİR?

Hayati İnanç, 1961 yılı Şubat ayında Denizli'nin Çameli ilçesinde doğmuştur.  Babası devlet memuru olarak çalışmıştır. Dört kardeşin en büyüğü olarak dünyaya gelmiştir. Büyük dedesi hacca giden Muğlalı bir ağa tarafından köle olarak Medine'den getirilen bir kişidir. İnanç, aslen Sudanlı bir kökene sahiptir.

İlkokul yıllarını Denizli Çameli ilçesinde tamamlamıştır. Okulun birincisi olarak derece ile mezun olan İnanç, orta ikinci sınıfta Aydın Nazilli devlet parasız yatılı okulunu kazanmıştır. Devamında Aydın Lisesine gitmiş ve 1977'de lise öğrenimini tamamlamıştır. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Lisansını tamamlamıştır.

Hayati İnanç, Avukatlığın dışında yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yapmıştır.  Klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmayı hayat tarzı haline getirmiştir. TRT'de "Can Veren Pervaneler" programını sunmaktadır.

HAYATİ İNANÇ'IN ESERLERİ

Can Veren Pervaneler

Can Veren Pervaneler 2

Can Veren Pervaneler 3

Can Veren Pervaneler 4

Can Veren Pervaneler 5

İşte Geldik Gidiyoruz

Bölge: Aslıhan Karakoç

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2021, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER