Edremitli öğrencilere ücretsiz etüt desteği…

Van’ın Edremit Belediyesi ile Edremit Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile ilçede kurulan 3 adet etüt merkezi ile 300 öğrenciye ücretsiz eğitim desteği sunuyor.

Edremitli öğrencilere ücretsiz etüt desteği…

  Van’ın Edremit Belediyesi ile Edremit Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile ilçede ihtiyaç olan alanlarda üç etüt merkezi kuruldu. Etüt merkezlerinde toplamda 300 öğrenciye sayısal dersler ağırlıklı olmak üzere tamamen ücretsiz etüt, soru çözümü, konu anlatımı, test, deneme sınavı ve kariyer planlama desteği verilmesi planlanıyor.

  Kavurma Mahallesi, Memur-Sen TOKİ, Erdemkent ve Yeni TOKİ yerleşkelerinde oluşturulan etüt merkezlerine ihtiyaç ve talep olması durumunda, mevcut olanların kapasitelerinin artırılabilmesi yanında, değişik yerleşim yerlerinde yenileri de eklenebileceği ifade edildi.

  Konuyla ilgili yetkililere teşekkür eden Edremit Kavurma Mahallesi Muhtarı Melek Kına, “Edremit Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezine bu pandemi süresinde eğitime destek olmak adına çok yerinde bir karar iki kurumada mahallem adına emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

  Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER