Dülger: TFF'nin kararı adil değil

Vanspor'un fanatik taraftar ekiplerinden Grup Kara Kobralar, Vanspor ile Kırşehirspor maçında kural hatası olmasına rağmen TFF'nin Vanspor'un itirazını reddetmesi kararına tepki gösterdi. Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, kararı şiddetle kınadıklarını belirtti.

Dülger: TFF'nin kararı adil değil

   Vanspor ile Kırşehir arasında sekizinci hafta maçında oynanan maçta, ev sahibi ekibin maça beş oyuncu aldığında oyunun dört kez durdurmasından dolayı itirazlarda bulunulmuştu.

   TFF ise Vanspor'un itirazını reddetti. Bu karar Vanspor taraftarlarının tepkisine yol açtı.

   Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, kararı şiddetle kınadıklarını belirterek, "Vanspor yanlız değildir" dedi.

   Sporun barış ve kardeşlik olduğunu belirten Dülger, spora gölge düşürüldüğünü söyleyerek, "TFF'nin Kırşehirspor ile Vanspor maçında yaşanan kural hatası kararını şiddetle kınıyoruz. Verilen bu karar adil bir karar değildir. Çünkü karşılaşmada 3 kez değil, 4 kez oyun durdurulup, oyuncu değişikliği yapılmıştır. Bu açıkça kural hatasıdır ve sonucu da hükmen mağlubiyettir. Aylardır bu kararı masasında bekleten ve adil bir karar vermeyen, haklının hakkını vermeyen TFF, futbola gölge düşürmüştür. Buradan bu kentin illeri gelenlerine, STÖ'lerine derneklerine, Vanspor'a gönül veren Van halkına ve taraftarlarımıza sesleniyorum. Bu haksızlığa karşı bir olalım, takımımızın yanında dik duralım. Sesimizi yükseltelim. Vanspor'un sahipsiz olmadığını gösterelim. Hakkımızı almak için herkes elinden gelen çalışmayı yapmalıdır. Eğer Vanspor tam manasıysa sahiplenilmiş olunsaydı, yalnız bırakılmasaydı, belki bugün bu karar çıkmazdı. Vanspor bu kentin değeridir, markasıdır. Gün takıma sahip çıkma günüdür. TFF bu konuda adil bir karar alana kadar, TFF'nin sosyal medya hesaplarına yazarak, hakkımızı savunalım. Bize yapılan bu haksızlığa karşı haydi Van takımına sahip çık diyoruz. Biz bir olup takımımıza sahip çıkarsak, hakkımız olan 3 puanı alırız. Zaten maddi sıkıntılardan dolayı zor ayakta durabilen bu takımın haksızlığa uğraması bizleri derinden üzüyor. Bizim Vanspor'dan başka neyimiz var. Bu kent insanının gönül verdiği bu takımı bu süreçte yalnız bırakmak bize yakışmaz. Eğer bugün bu haksızlığa karşı bir olmasak takımımızın hakkını savunmasak bu tür haksızlıkları tekrar yaşayacağız. Sayın Valimiz, Sayın milletvekillerimiz ve kentimizin ileri gelenlerinden bu konuda destek bekliyoruz. Vanspor'un yalnız olmadığını herkese gösterelim" çağrısında bulundu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER