Dülger'den Vanspor taraftarlarına çağrı

Kara Kobralar Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger, Vanspor'lu taraftarlara çağrıda bulunarak, kalan maçlarda takıma sahip çıkmalarını istedi.

Dülger'den Vanspor taraftarlarına çağrı

  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta son dört haftaya girildi. Play-off potasında bulunan Vanspor, son haftalarda kritik maçlara çıkacak. Bu kritik maçlar öncesi açıklamalarda bulunan Kara Kobralar Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger, herkesi Vanspor'a destek çıkmaya davet etti.

  Şampiyonluğa inanmış bir takımın var olduğunu belirten Başkan Dülger, "Şehrimizin ve takımımızın hak ettiği yerlere gelmesi için kalan haftalarda futbolcu kardeşlerimizle, teknik ekibimizle, yönetimimizle bir bütün olup Vanspor'umuza sahip çıkmalıyız" dedi.

  "VANSPOR'UMUZA SAHİP ÇIKMALIYIZ"

  Taraftara çağrıda bulunan Başkan Dülger, "Değerli taraftarlarımız, koca bir sezonu daha geride bırakmak üzereyiz. Bu yolda kazandığımız maçlar oldu, kaybettiğimiz maçlar oldu. Ama kaybetmediğimiz tek şey, bu takıma olan inancımız oldu. Pandemi sebebiyle takımımıza her ne kadar statta destek veremesek de, stadyum dışında her türlü desteği verdik. Sezon başında türlü sıkıntılar ile başladığımız ligde son 4 haftaya girilirken, takımımız play- off potasında yer almaktadır ve şampiyonluğa inanmış bir takımımız var! Şehrimizin ve takımımızın hak ettiği yerlere gelmesi için kalan haftalarda futbolcu kardeşlerimizle, teknik ekibimizle, yönetimimizle bir bütün olup Vanspor'umuza sahip çıkmalıyız. Bu yolda tüm taraftarlarımızı takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

  Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29