DSİ Genel Müdür Yardımcısı Fıratoğlu, sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu, Van'ın Başkale, Özalp, Saray, Gürpınar ve Çaldıran İlçelerinde meydana gelen sel felaketi ve kentte yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Van'a geldi.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Fıratoğlu, sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Van'da meydana gelen sel felaketleri hayatı olumsuz bir şekilde etkilerken, kurum yetkililerinin Van'daki incelemeleri devam ediyor. Selden en çok etkilenen Başkale ilçesinde yaralar sarılırken, enkaz kaldırma ve hasar tespit çalışmaları da sürüyor.

Van'ın Başkale, Özalp, Saray, Gürpınar ve Çaldıran İlçelerinde meydana gelen sel felaketi ve kentte yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Van'a gelen Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

Van'ın 6 ilçesinde etkili olan sellerin ardından kurumlar tüm imkânlarıyla selden etkilenen vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Esenyamaç Mahallesi'nde çalışmalar hakkında bilgi alan Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu, tüm imkanlarıyla selden etkilenen vatandaşların yanında yer aldıklarını vurguladı. Devletin bütün kurumları tarafından imkanların seferber edildiğini belirten Fıratoğlu, zararların en kısa sürede giderileceğini ifade etti.

Van'ın Başkale, Özalp, Saray, Gürpınar ve Çaldıran ilçelerine bağlı 21 mahallede etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen sel felaketi için bölgeye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu ve kurum amirleri çalışmaları yerinde inceledi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfur

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER