DEVA Partisi’nden uçurtma şenliği

DEVA Partisi İpekyolu İlçe Başkanlığı tarafından ilçeye bağlı Ağzıkara Mahallesi’nde uçurtma şenliği düzenlendi.

DEVA Partisi’nden uçurtma şenliği

Düzenlenen etkinliğe Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun, Van İl Başkanı Erdinç Peker, İpekyolu İlçe Başkanı Harun Sevimli, Erciş İlçe Başkanı Kamuran Simeklioğlu, mahalle sakinleri, il ve ilçe yönetiminden partililer katıldı.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

İlk etapta mahalle sakinleri ile bir araya gelen partililer daha sonra çocuklarla etkinliğe katıldı. Yapılan uçurtma etkinliğinde gökyüzünde birbirleriyle yarışan çocuklar renkli görüntülere sahne oldu. Akabinde Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun da çocuklara çeşitli kitaplar hediye etti.

“İLK ETKİNLİĞİMİZİ ÇOCUKLARA ÖZEL YAPMAK İSTEDİK”

Organizasyonu düzenleyen İpekyolu İlçe Başkanı Harun Sevimli ise, “İpekyolu İlçe Teşkilatı olarak henüz kurulduk. Kurulur kurulmaz gerektiği ve her zaman olacağı gibi halkımızla olacağız. İlk etkinliğimizi çocuklara özel yapmak istedik. Bu amaçla ilçemize 45 km uzaklıktaki Ağzıkara Mahallesi’ne ziyarette bulunup, çocuklarla götürdüğümüz uçurtmaları uçurarak onlara küçük ikramlıklar ve tatil kitabı hediye ederek neşelerine ortak olduk. İpekyolu ilçemizde gitmedik mahalle, sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmama ilkemizle çıktığımız bu yolda her gönüle dokunacağız. Ayrıca tüm vatandaşlarımızı Urartu İş Merkezi’nde bulunan ilçe teşkilatımızda çay içmeye bekliyoruz” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER