Destek yok, eleştiri çok

Evet, Kastamonuspor maçında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık.

Destek yok, eleştiri çok

   Evet, Kastamonuspor maçında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık.

   Bu mağlubiyet bir maçta mutlaka telafi edilir. Ama Şampiyonluğa oynayan bu takım gerekli maddi desteği göremese, devre arası transfer yapamasa ve bu şans elimizden uçup giderse bunun telafisi nasıl olacak?

   O yüzden bir mağlubiyet sonrası sosyal medyada takımı eleştirenler, elestri yerine takıma sahip çıkılma ve moral verme adına yorumlar yapmaları daha faydalı olmaz mı?

   Destek veren yok eleştiren çok.

   Bu gerçekten çok üzücüdür. Yanlız bırakılan destek verilmeyen Vanspor'u birde asılsız eleştirilerle yıkmayalım. Üzülen bizler oluruz.

  Ligde 17. Hafta maçlarını geride bırakırken grupta çokta büyük bir kopma yok. Artık ilk devrenin tamamlanmasına 2 haftalık bir maraton kaldı.

   Bu son 2 haftalık maratonda zirve hesapları yapan takımların tek hedefi devreyi ilk 5'de kapatmak olacaktır. Ligin 17. Hafta maçlarında hedefi Şampiyonluk olan takımlar, Eyüpspor haftayı 3 puanla kapatırken, Vanspor ve Sakaryaspor ise beklemedikleri mağlubiyetlerle haftayı puansız, Kırşehirspor ise haftayı 1 puanla kapattı.

  İlk devre için kalan son 2 maç bu 4 takım içinde çok önemli. Çünkü özellikle  bu 4 takım son 2 maçlarını kazanıp ligin 2. Devresine avantajlı başlamanın hesaplarını yapıyor.

  Ligin 17. Hafta maçında Kastamonuspor'u konuk eden Vanspor, galibiyet için sahaya çıkarken, beklemediği bir mağlubiyetle sahadan üzgün ayrıldı.

  Çarşamba günü deplasmanda Etimesgutspor'la karşılaşan Vanspor, Perşembe Van'a döndü.

  Cuma günü kısa idman ve Cumartesi maça çıkan Vanspor ister istemez bir yorgunluk yaşadı.

  8 Haftada istikrarlı bir seri yakalayan 7 galibiyet 1 beraberlik alan ekibimiz, bu seriyi Kastamonuspor maçıyla da sürdürmek istedi ama olmadı.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER