Demlix Cafe'nin açılışı yapıldı

Van'da ailece gidilebilecek bir mekân olan "Demlix Cafe" açılışla hizmete girdi.

Demlix Cafe'nin açılışı yapıldı

Şerefiye Mahallesi Hacıosman Sokak'ta hizmet vermeye başlayan Demlix Cafe, huzurlu ferah bir aile ortamında birbirinden lezzetli kahve çeşitleri ve tatlıları ile Van  halkının beğenisine sunuyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Personel Daire Başkanı Cahit Tekin, eğitim camiasından birçok isim ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı açılış, kurdele kesimi ile başladı.

Açılış konuşmasında işletmenin hayırlı olmasını dileyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Personel Daire Başkanı Cahit Tekin, böylesi nezih ortamların Van'da hizmete sunulmasının önemine değindi.

Van'da istihdama katkı sunan işletme sahiplerine başarılar dileyen Tekin, Cafe kültürünün Van'da büyük ilgi gördüğünü belirterek, ailelerin ve gençlerin rahat zaman geçireceği bu tür mekânların şehre ayrı bir hava kattığından söz etti.

İşletme sahibi Seyit Karakaş ise yaptığı konuşmada açılışa katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek, vatandaşların rahatça dinleneceği, zamanını geçireceği böylesi bir nezih ortamı Van halkının hizmetine sunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

İşletmenin 2 kattan oluştuğunu ve 5 personelin istihdam edildiğine değinen işletme sahibi Seyit Karakaş, "Vatandaşlarımız burada kaliteli bir vakit geçirme imkanı bulacak. Gençler burada rahatlıkla kitaplarını okuyabilecek, ayrı bir huzura kavuşmuş olacak. Cafe alanında farklılık yapmak istedik. Farklı tasarımla bir huzur ortamı oluşturduk. Gençlerin ve ailelerin rahatlıkla gelip oturabilecekleri, kendilerini evlerindeymiş gibi hissedecekleri bir ortam yarattık. Böylesine güzel bir mekânı Van halkının hizmetine açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.

Temiz, nezih ve hijyenik şartlarda vatandaşlara hizmet verecek Demlix Cafe'de başta çay ve kahve çeşitleri olmak üzere, pasta çeşitleri, soğuk-sıcak içecekler, dondurma çeşitleri gibi birçok ürünün hizmete sunulduğu belirtildi.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER