Çevre Yolu kadastro kontrolleri ve tapu tescilleri tamamlandı

Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Tonguç Genç Van Çevre Yolu İmar Uygulaması 2. Etabının (Kuzey Edremit Etabı) kadastro kontrolleri ve tapu tescillerinin tamamlandığını belirtti.

Çevre Yolu kadastro kontrolleri ve tapu tescilleri tamamlandı

  Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Tonguç Genç, Van Çevre Yolu kapsamındaki imar uygulaması (Kuzey Edremit Etabı) kadastro kontrolleri ve tapu tescillerinin tamamlandığını ifade ederek, çevre yolunun ilin gelişmesine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

  Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Tonguç Genç, Van Çevre Yolu kapsamındaki imar uygulaması (Kuzey Edremit Etabı) projesinde Bakacık, Elmalık, Kurubaş, Süphan, Şabaniye ve Yeniköy olmak üzere 6 mahallede toplamda 2 bin 223 adet kadastro parselinin imar uygulamasına tabi tutulduğunu ve kadastro kontrolleri ve tapu tescillerinin tamamlandığını söyledi.

  Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Tonguç Genç, "Van Çevre Yolu İmar Uygulaması 2. Etabının (Kuzey Edremit Etabı) kadastro kontrolleri ve tapu tescilleri tamamlanmıştır. Projenin tüm aşamalarında desteğini esirgemeyen Bakanımız Murat Kurum'a, Valimiz Mehmet Emin Bilmez'e, Milletvekilimiz Abdulhalat Arvas'a, İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu'na, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'a, İl Başkan Yardımcımız Emre Güray'a, çalışmalar esnasında büyük emek sarf eden Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Kemal Atlı'ya, Van Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Seyfullah Şağban'a, Bölge Müdür Yardımcımız Şükrü Çiftçi'ye, Kadastro Müdürü Musa Faruk Demir'e, Tapu Müdürü İzettin Zenginer'e ve emeği geçen Tapu ve Kadastro çalışanlarımıza teşekkür ederim. İlimizin gelişimine büyük katkı sağlayacak olan uygulamanın hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

  Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2021, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER