'Çepik' programı bugün Tarihi Van Evlerinde…

Ünlü türkücü Aydın Aydın’ın TRT Kurdi’de sunduğu Çepik programı 26 Eylül 2017 Salı günü (bugün) saat 20.00'de Tuşba’da izleyicileriyle buluşacak.

'Çepik' programı bugün Tarihi Van Evlerinde…

   TRT Kurdi’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran ‘Çepik’ Programı Doğu ve Güneydoğu’daki illerdeki gezi programlarına devam ediyor. Ünlü türkücü Aydın Aydın’ın sunduğu ‘Çepik’ programı yarın Van’a konuk oluyor.

  TRT Genel Müdürlüğü ile Tuşba Belediyesi’nin birlikte organize ettiği ‘Çepik’ programı 26 Eylül Salı günü saat: 20.00’de Kalecik Mahallesi Tarihi Van Evleri’nde izleyicileriyle buluşacak.

  TRT Kurdi’de canlı olarak yayınlanacak programda, Tuşba Belediyesi tarafından yaptırılan Tarihi Van Evleri’nin yanı sıra Van’ın tarihi ve turistik yerleri ile Van kahvaltısı ve yöresel yemekleri tanıtılacak.

   Yaklaşık 2 saat sürecek programda Aydın Aydın’ın konukları ise Hüseyin Tatar, Gönül Dilan, Sinan Erkeker ve Fatih Şirazi gibi birçok Vanlı sanatçı da programda birbirinden güzel türkülerini seslendirecek.

   Van’daki programa büyük önem verdiğini belirten Aydın Aydın, Tuşba Belediyesi Tarihi Van Evleri’nde düzenlenecek Çepik programına tüm Vanlıları beklediğini ve izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacakları ‘sözünü’ verdi. Her hafta izlenme rekorları kıran ‘Çepik’  programının da bu hafta da tv'ler içinde en fazla izlenen program olması bekleniyor.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER