'Cemreyiz Biz' projesine katılan gençler sertifikalarını aldı

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Cemreyiz Biz” projesine katılan Vanlı gençlere sertifikaları verildi.

'Cemreyiz Biz' projesine katılan gençler sertifikalarını aldı

  AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından, 81 ilden 1000 gönüllünün katılımıyla online gerçekleştirilen “Cemre” ismini taşıyan tarihi Proje tamamlanarak, katılımcılara sertifikaları verildi. Van’dan projeye katılan 15 genç sertifikalarını AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas’ın elinden aldı.

  Sertifika töreninde açıklamada bulunan Van AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas, Çevre meselesinin son dönemde Türkiye'nin en önemli ve en öncelikli konu başlıklarından biri haline geldiğini söyledi.

  Cemre adlı çevre projesi kapsamında verilen online eğitimlerin, gençlerin çevre duyarlılığının arttırılması konusunda başarılı bir çalışma olduğunu vurgulayan Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Van İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas, “Dünya’nın gelecek nesillere daha da geliştirerek ve güzelleştirerek teslim etmemiz gerekiyor. Çevre konusunda, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 19 yıllık iktidarlarımız döneminde, medeniyetimizin özeti olarak gördüğümüz şehirlerimize dair pek çok hedefi gerçekleştirme imkânı bulduk. Yaşanabilir şehirler idealimizi hayata geçirmemizin ardından ‘Sürdürülebilir Şehirler’ gibi, küresel ısınma ve iklim değişikliğinin etkilerini derinden hmeye başladığımız şu günlerde insanı ve tüm yaratılmışları merkezine alan, doğal değerlerimizi koruyarak yaşatan, verimlilik kavramını önceleyen, çevreyle dost, iklim değişikliğine karşı dirençli, havası suyu toprağı daha temiz şehirler hedefi ile ilerlerken bugün de, “Cemre” gibi yeni projelerle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

  İl Başkan Yardımcısı Oflas, “AK Parti Van İl Başkanlığı olarak, önce içimize sonra tüm şehirlerimize düşen çevre hareketinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Bu anlamda ‘Cemre’ Projesi kapsamında İl Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanlığımız olarak Çevre Gönüllüleri Eğitim Programı'nı tamamlayan kıymetli kardeşlerimize belgelerini takdim ettik. Kendilerine çevreye olan duyarlılıkları ve katılımları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER