Büyükşehir, Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na katıldı

Van Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 11. Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarındaki yerini aldı.

Büyükşehir, Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na katıldı

  Ajans Asya Fuarcılık tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarın açılışına Van Vali Vekili Ömer Faruk Canpolat, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli,  Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Görentaş kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

  Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı da çiftçilere destek olmak adına 11. Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarında stant açtı.

  Stantta, Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetler tanıtılırken ziyaretçilere de Daire Başkanı Yusuf Altun tarafından Büyükşehir Belediyesi seralarında yetiştirilmiş yerli ata tohumları verildi. Çocuklara ise ‘Kalemini ek yeşillensin ’projesi kapsamında, Bahçe Yapalım’ isimli kitap, kalemlik ve geri dönüşümden yapılan tohumlu kalem hediye edildi.

  11’inci Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı 11 Nisan tarihine kadar açık olacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2021, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29