Birlik Vakfı Van Şubesi, gönüllere dokundu

Türkiye’nin en köklü vakıflarından olan Birlik Vakfı Van Şubesi toplumsal dayanışma ve yardımlaşma için Ramazan ayında çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Birlik Vakfı Van Şubesi, gönüllere dokundu

    Birlik Vakfı Van Şubesinin devamlı olarak yaptığı yardımlar bu yıl Ramazan ayında da yüzleri güldürdü.

    Sosyal Yardımlaşma Vefa Destek Grupları ile ortak yürütülen çalışmalar sonucu Ramazan ayında şu ana kadar 1220 aileye yardımlar ulaştırıldı.

    Birlik Vakfı Van Şubesi Başkanı İsmail Hakkı Ekin ile Yönetim Kurulu üyelerinin bizzat katılarak dağıttığı yardımlarda alışveriş kartları, nakit yardımlar, gıda paketleri, ayakkabı ve çocuklara da oyuncaklar yer aldı. Oyuncak alan çocukların büyük sevinç yaşadığı gözlendi.

    Titiz bir çalışma sonucu seçilen ailelere yardımlar ulaştırılırken ayrıca birçok ülkeden gelip Van’da sığınmacı olarak kalan yabancı uyruklu aileler de unutulmadı.

Birlik Vakfı Van Şubesi Başkanı İsmail Hakkı Ekin, “Sadece Ramazan ayına has yardımlar dağıtmıyoruz. Ancak Ramazanda bu yardımlarımız biraz daha yoğunlaşıyor. Vakıf olarak her zaman mağdurun garibin yanındayız. Onların bir tebessümü bir duası bizim bütün yorgunluğumuzu alır. Vesile olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29