Bir bayrak da sen as!

Yazıma başlarken, şu cümlelerle başlamak istiyorum.

Bir bayrak da sen as!

Takımdan Şampiyonluk istiyorsak, bir adım da biz atmalıyız.

Asacağımız bir bayrak ve pankart şu anki en güzel adım ve destek olacaktır.

  Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, kentimizin tek takımı olan Vanspor'u daha güzel yerlere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.

  Bu süreçte takımımıza moral ve destek için tek beklentimiz kentimizin cadde ve sokaklarına Vanspor bayrak ve afişlerinin asılmasıdır.

  Bu bize moral ve güç verecektir dedi. Bizde aynen katılıyoruz.

  Çünkü hepimiz takımın şu an itibariyle Play-Off'a kalmasını istiyoruz. Play Off bir üst lige çıkmanın ilk kapısıdır.

  Öncelikle birlikte takımımızı sahiplenerek bunu başarmalıyız. Şu an grupta güzel bir konumda ve 56 puanla 2. Sırada yer alıyoruz. Önümüzde kalan 9 haftalık maratona ve Play-Off'a kalacak takımlara baktığımızda favori takım Vanspor'dur.

  O zaman bu süreçte takımımıza moral ve destek, kentimize Play-off heyecanını estirmek için bazı adımların atılması lazım. Şu an yapılacak en güzel destek ve sahiplenme kentin cadde ve sokaklarına Vanspor Bayrak ve Afişlerinin asılmasıdır.

  Bu hem takıma ayrı bir havayla birlikte kentimize Play-Off heyecanını getirecek hem de kentin takımını bu yolda yalnız bırakmadığını gösterecektir.

  Bu çerçeve yavaş yavaş cadde ve sokaklara Vanspor Bayrak ve afişleri asılmaya başlandı.

  İnşallah çok kısa bir zaman içinde Van siyah kırmızı renklerle donanacak ve kentimiz geçmiş eski güzel günleri bu vesileyle bir kez daha yaşatacaktır.

 DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29